Monster Abra DDR4 RAM 1600 MHz Sorunu

Bay Siyah

Kilopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar,

Monster Abra A5 V5.3 modelini aldım, 1 yıl geçti geçmedi 8GB RAM bana yetmiyor artık. Bir 8GB daha almayı düşünüyorum fakat şöyle bir sorum olacak; şuan takılı olan RAM DDR3 diye satın aldım fakat anakart girişi DDR4 olarak gözüküyor. RAM'in hızı 1600 MHz mi olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş DDR4 olarak gözüküyor ise DDR4 8 GB 2133 MHz olan RAM satın alın. DDR3 almayın uymaz.

Şuna bak arkadaş biz 4 gb ramle yetinmeye çalışıyoruz millete 8 gb yetmiyor
Mümkünse CPU-Z indirip SPD bölümünü atar mısınız?

SPD kısmının ekran görüntüsünü atacaksınız. Mümkünse CPU-Z yazılımını indirip SPD kısmının ekran görüntüsünü atın.

Eğer DDR3 ram aldıysanız maalesef kullanamazsınız.
Giriş DDR4 olarak gözüküyor ise DDR4 8 GB 2133 MHz olan RAM satın alın. DDR3 almayın uymaz.
Şuanlık bilgi almadan satın almak istemedim fakat ben bunu alırken üzerinde zaten DDR3 ram takılı nasıl kullanamıyorum anlamadım ?

Şuna bak arkadaş biz 4 gb ramle yetinmeye çalışıyoruz millete 8 gb yetmiyor
Mümkünse CPU-Z indirip SPD bölümünü atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 88
Şuanlık bilgi almadan satın almak istemedim fakat ben bunu alırken üzerinde zaten DDR3 ram takılı nasıl kullanamıyorum anlamadım ?
Biz yukarıda yazdığını alarak konuştuk. Ama evet şuan gönderdiğin bilgiye göre kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…