Monster Abra DDR4 RAM 1600 MHz Sorunu

Bay Siyah

Kilopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar,

Monster Abra A5 V5.3 modelini aldım, 1 yıl geçti geçmedi 8GB RAM bana yetmiyor artık. Bir 8GB daha almayı düşünüyorum fakat şöyle bir sorum olacak; şuan takılı olan RAM DDR3 diye satın aldım fakat anakart girişi DDR4 olarak gözüküyor. RAM'in hızı 1600 MHz mi olmalı?

upload_2017-6-20_20-17-41.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin arkadaşlar,

Monster Abra A5 V5.3 modelini aldım, 1 yıl geçti geçmedi 8GB RAM bana yetmiyor artık. Bir 8GB daha almayı düşünüyorum fakat şöyle bir sorum olacak; şuan takılı olan RAM DDR3 diye satın aldım fakat anakart girişi DDR4 olarak gözüküyor. RAM'in hızı 1600 MHz mi olmalı?

Eki Görüntüle 243037
Giriş DDR4 olarak gözüküyor ise DDR4 8 GB 2133 MHz olan RAM satın alın. DDR3 almayın uymaz.

Kolay gelsin arkadaşlar,

Eki Görüntüle 243037
Şuna bak arkadaş biz 4 gb ramle yetinmeye çalışıyoruz millete 8 gb yetmiyor :D
Mümkünse CPU-Z indirip SPD bölümünü atar mısınız?

SPD kısmının ekran görüntüsünü atacaksınız. Mümkünse CPU-Z yazılımını indirip SPD kısmının ekran görüntüsünü atın.

Eğer DDR3 ram aldıysanız maalesef kullanamazsınız.
Giriş DDR4 olarak gözüküyor ise DDR4 8 GB 2133 MHz olan RAM satın alın. DDR3 almayın uymaz.
Şuanlık bilgi almadan satın almak istemedim fakat ben bunu alırken üzerinde zaten DDR3 ram takılı nasıl kullanamıyorum anlamadım ?

Şuna bak arkadaş biz 4 gb ramle yetinmeye çalışıyoruz millete 8 gb yetmiyor :D
Mümkünse CPU-Z indirip SPD bölümünü atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 88
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı