Monster Abra kasası replika mı?

SplinterLevent

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Şans eseri YouTube da bir video izledim. Gigabyte diye bir firmanın laptopu kardeşimin Monster abrasına bire bir benziyor. Aşağıya linki bırakıyorum dostlar yorum sizin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clevo, Tongfang gibi büyük toptan üreticilerin ürettiği bu tarz bilgisayarlara "barebone" deniyor. Piyasada birçok firma bu tarz markalardan alıp logo bastırıyor. Ülkemizde Monster ve Game Garaj bunun örnekleri. Yurtdışında daha yaygın.

Bu tarz bilgisayarların kalitesini öğrenmek için barebone modelini öğrenip Youtube'da araştırmanız daha iyi olacaktır. Çünkü barebone piyasasında çok iyi ürün de var, ucuz etin yahnisi de var.

Monster zaten bit pazarından kasa yaptırıyor, gelmiş olabilir.
Ne alaka? :D

Clevo, Tongfang gibi büyük toptan üreticilerin ürettiği bu tarz bilgisayarlara "barebone" deniyor. Piyasada birçok firma bu tarz markalardan alıp logo bastırıyor. Ülkemizde Monster ve Game Garaj bunun örnekleri. Yurtdışında daha yaygın.

Bu tarz bilgisayarların kalitesini öğrenmek için barebone modelini öğrenip Youtube'da araştırmanız daha iyi olacaktır. Çünkü barebone piyasasında çok iyi ürün de var, ucuz etin yahnisi de var.

Ne alaka? :D
Çok açıklayıcı bir cevap olmuş hocam . Teşekkür ederim . Dün itibariyle Monster Abra v16.6.5 aldım videodaki ile aynı kasa gibi umarım pişman olmam.

Hocam keşke almasaydınız.
Hocam kardeşim 5 ay önce aldı gayet memnun .Geçenlerde lenovo aldım ama hepsiburada rezaleti yüzünden ürün iade edildi. Ayrıca hazirandan beri 3 Hp laptop aldım 3 ünüde iade etmek zorunda kaldım(sorunlu geldiler) ve hpye töbe ettim . Birde buna şans vereyim bakalım nasıl olacak :)))

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı