Bir gece laptopu kapatıp yatmıştım. Uyandığımda aynı ekran vardı. İçindeki SSD görünmüyordu ama HDD'yi bile görmüyordu. M*nster'ı arayınca servise göndermemi istediler. SSD değişti. Önemli verileriniz varsa geçmiş olsun yani.
Anladım gerekli belgelerin yedeği var. SSD gitti o zaman. Garanti belgeme baktım 2 yılı geçmiş. O yüzden burada tanıdığım bir bilgisayarcıdan yeni SSD taktıracağız. O zaman bu Monster'ın taktığı SSD bu kadar mı dandik? 2 yılda gitti.
Boot Menager'de SSD görünüyor mu? Anakart yanmış olabilir aynısı eniştemin başına gelmişti "Monster Notebook pişmanlıktır."
Goodram SSD takmışlardı benimkine en başta. 6 ay dayanamadı rahmetli. Sonra Samsung SSD taktılar. 2 yılı geçtiyse yenisini bilgisayarcıdan taktırın, Monster'a boş para kazandırmayın. Doğru.
Yok Boot Manager'de şu an bir şey gözülmüyor. Alırken 1 TB SSD şeklinde almıştım Monster'dan. Bu kadar kalitesiz SSD kullanmaları üzücü.
Öyle yapacağım, markalı bir SSD taktırmış olurum en azından.
Goodram SSD takmışlardı benimkine en başta. 6 ay dayanamadı rahmetli. Sonra Samsung SSD taktılar. 2 yılı geçtiyse yenisini bilgisayarcıdan taktırın, Monster'a boş para kazandırmayın. Doğru.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.