Monster Abra notebook Catalina kurulumunda problemler

blackmask86

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başka bir adresten Catalina indirdim ve kurulum ekranında 'End randomseed' hatasında kalıyorum.
Birçok araştırma yaptım ama sistemime birebir uygun bir konu açılmamış ve UEFI dosyaasıda bulamadım. Ayrıca ben Windows'un yanına 100GB boyutunda ayrılmış bir bölüme kurmak istiyorum bu mümkün mü?
Ekran kartımı çalıştıracak daha eski bir sürüm var mıdır?
MacOS hiç deneyimim olmadı Xcode gibi programlar için kurulum yapmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var :)
Sistemim;
Monster Abra
BIOS: N.1.05 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz (12 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 8192MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1650
Intel(R) UHD Graphics 630
TOSHIBA-RC500 500GB SSD
IMG_0017.JPG
IMG_0020.JPG
IMG_0021.JPG
IMG_0022.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim Catalina ile dene. Ek olarak evet, bahsettiğiniz 100GB alan ayırıp kurma işlemi mümkün. Intel destekli sürümü indirmeyi unutma.

Bizim imaj ile dene. Denediğin imajın içeriğini bilemiyoruz.

Teşekkürler ilginiz için. BIOS ayarlarıma baktığımda konudaki hiçbir ayar benim BIOS'umda yok. Ayrıca config'den Intel desktop1 ve desktop2'yi seçip çalıştırmama rağmen "In memory panic stackshot" hatasında kalıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0033[69].JPG
    IMG_0033[69].JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 51
Hepsinin olmasına gerek yok. Secure Boot gibi anahtar özellikler tavsiye edilen ayara çekilebilse yeter. Bu config ile dene;

Yeni imaj ile deneyip o hatayı aldıysan keşke o çözümden önce config'i deneseydin.
Valla beceremedim ben bu işi . Yeni imaj attığınız yeni config ile tekrar denedim Apple logosu geldi sona kadar doldu ve durdu bir saatten fazla bekledim baktım olmuyor -v ile kurulum denedim şimdi de burda kaldı.
image.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı