Monster Abra v11.3.5 alınır mı?

FurkanYes

Femtopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Öncelikle herkese iyi günler.


Yukarıda linkini verdiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum. 1 hafta önce Casper Excalibur G770-B5HOX aldım lakin aşırı ısınma ve USB portlarından biri bozuk olduğu için iade etmeyi düşünüyorum. Acaba bu bilgisayarda da aşırı ısınma problemi olur mu? Aşırıdan kastım önceki bilgisayarımın sağ tarafı kullanılamaz haldeydi. Bu fiyata alınır mı veya yakın fiyata daha sağlam bir laptop önerebilecek var mı?
 
A7 v12.2 kullanıyorum. Isınma problemi var. İşlemci yük altında 90-95 derecelere kadar çıkıyor. Turbo özelliğini kapatarak en fazla 70 derecelere çekebildim. Bu aralar hava da sıcak belki o yüzdendir. GPU da en fazla 80’i gördü. Klavyede problem yaşamadım daha. Kasası plastik ama kaliteli sadece parmak izi bırakıyor.
 
A7 v12.2 kullanıyorum. Isınma problemi var. İşlemci yük altında 90-95 derecelere kadar çıkıyor. Turbo özelliğini kapatarak en fazla 70 derecelere çekebildim. Bu aralar hava da sıcak belki o yüzdendir. GPU'da en fazla 80’i gördü. Klavyede problem yaşamadım daha. Kasası plastik ama kaliteli sadece parmak izi bırakıyor.

Peki bu sıcaklık klavyeyi çok etkiler mi?
 

Geri
Yukarı