Monster Abra v11.5 laptopa 8 GB DDR 4 RAM önerisi

Çetin Bey

Hectopat
Merhaba. Mevcut RAM görselim ektedir. 8 GB daha eklemek istiyorum. Hangi RAM'i almalıyım? CL değerleri hakkında bilgim yok, onu da dikkate alırsanız sevinirim. Antistatik bileklikle RAM'i kendim taksam bir sorun yaşar mıyım?

Benim bulduğum RAM'ler:

Kingston Value

Samsung (sanırım bendeki RAM ile aynı)

Antistatik Kablolu Bileklik

Dosya Ekleri

• Pc Ram.png
    Pc Ram.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 39

Buradaki Bigboy markası Samsung üretimi zaten Monster'daki Samsung RAM'lerde Bigboy. Monster tedarikçilerinden biri Bigboy'dur.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Hem bilindik marka hem de Hepsiburada kendi sattığı için Kingston almak niyetindeyim. CPU-Z memory sekmesinden baktığımda bendeki RAM'in 22 CL olduğunu gördüm. Çift kanal çalışırken uyum problemi yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Pc Ram 2.png
    Pc Ram 2.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Hem bilindik marka hem de Hepsiburada kendi sattığı için Kingston almak niyetindeyim. CPU-Z memory sekmesinden baktığımda bendeki RAM'in 22 CL olduğunu gördüm. Çift kanal çalışırken uyum problemi yaşar mıyım?
Oda olur ama Hepsiburada'nın kendi sattığı RAM'ler bile sahte çıkabiliyor. Kendi sattığın Samsung SSD'ler sahte çıktı. Bunun haricinde de başka ürünlerde de sahte sattığı çıktı. Sonuçta Hepsiburada'da bir satıcıdan satın alıyor.

Amazondan'da alabilirsin sahte olma ihtimali daha düşük sahte olsa bile amazonun 2 yıl garantisi var.

Kingston hologram bile önlem olamadı diyor sahte ürünlere 😀

Oda olur ama Hepsiburada'nın kendi sattığı RAM'ler bile sahte çıkabiliyor. Kendi sattığın Samsung SSD'ler sahte çıktı. Bunun haricinde de başka ürünlerde de sahte sattığı çıktı. Sonuçta Hepsiburada'da bir satıcıdan satın alıyor.

Amazondan'da alabilirsin sahte olma ihtimali daha düşük sahte olsa bile amazonun 2 yıl garantisi var.

Kingston hologram bile önlem olamadı diyor sahte ürünlere 😀
Anladım hocam çok teşekkür ederim 😊. Takmadan önce RAM'in fotoğraflarını çekeceğim. Olası bir şüphe durumunda marka ile iletişime geçerim. Satış platformlarının böyle durumlarda iade konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Hocam konuyu tekrar diriltmek gibi oluyor ama nasılsınız? :) umarım geçişler ve kullanımınız iyi olmuştur. Aynı üründen bende de mevcut ve RAM'i artırmak istiyorum(8 GB'a ek olarak) neler yaptınız hangisine geçiş yaptınız? Memnun musunuz hangisini neleri tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Anladım hocam çok teşekkür ederim 😊. Takmadan önce RAM'in fotoğraflarını çekeceğim. Olası bir şüphe durumunda marka ile iletişime geçerim. Satış platformlarının böyle durumlarda iade konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Buradaki bigboy markası Samsung üretimi zaten Monster'daki Samsung RAM'lerde bigboy. Monster tedarikçilerinden biri bigboy'dur.

Hocam selamlar, bigboy RAM ayrı bir marka gibi duruyor chipsetleri Samsung'dan taklit etmişler yazıyor nette. Bigboy'un Samsung RAM'lerle aynı olduğunu bilhasssa DIMM3: Samsung M471A1K43DB1-CWE 8 GB DDR4-3200 DDR4 SDRAM
Bu ürünle tıpatıp aynı olduğuna emin miyiz? Eminseniz kaynak olarak nerelerden faydalandığınızı yazarsanız memnun olacağım. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı