Monster Abra v15.6 vs Abra V13.3

Abra V15.6 mı Abra V13.3 mü ??

• Abra V15.6

Oy: 4 66,7%
  • Abra V13.3

Oy: 2 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Oyun hariç derken hocam
İşlemciden bahsediyorum. Örneğin AC odyssey, optimizasyonu çok kötü bir oyun. İşlemciyi sürekli çok fazla kullanıyor.
Bir de BFV çok yoğun yükleniyor.
Fakat bu iki oyunu da i5 9300H, o ekran kartıyla gayet iyi oynatır. Sadece yer yer tam performans alamazsınız GPU'dan o kadar. Kasma gibi algılamayın sakın söylediğimi.

İşlemciden bahsediyorum. Örneğin AC odyssey, optimizasyonu çok kötü bir oyun. İşlemciyi sürekli çok fazla kullanıyor.
Bir de BFV çok yoğun yükleniyor.
Fakat bu iki oyunu da i5 9300H, o ekran kartıyla gayet iyi oynatır. Sadece yer yer tam performans alamazsınız GPU'dan o kadar. Kasma gibi algılamayın sakın söylediğimi.
Anladım hocam ama 1400 tl indirim ile alacağım PCyi. 13.3 modeli daha uyguna geliyor o yüzden tercihim diğerleri biraz bütçemi Zorluyor

Bilemedim şimdi i5 yeterli olur aslında ama 13.3 modeli var bir arkadaşımda var yeni aldı kullanmadı ondan alacağım uygun bir fiyata normal fiyatının 1400 tl düşüğüne alacam da

Hocam performans olarak nasıl memnunmusun her hangi bir problemi varmı leptopta tavsiye edermişim
1,5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi 8GB ram yetersiz, ram aldım. Birde ben 750GB HDD taktım.

Anladım hocam ama 1400 tl indirim ile alacağım PCyi. 13.3 modeli daha uyguna geliyor o yüzden tercihim diğerleri biraz bütçemi Zorluyor
Tabi ki sizin tercihiniz. Ama zamanında ana bileşenleri düşük seviyede notebook almış bir kişi olarak söylüyorum, insan pişman oluyor. ''Keşke 620m değil de 625m olsaydı'' bile dedirtiyor insana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı