Oyun hariç derken hocamAnladım. Eğer o şekilde yapacaksan karar senin. Fakat dediğim gibi i5 9300H - 1650/1050ti/1050 ikilileri güzel çalışır, bir iki oyun hariç performansı sonuna kadar alırsınız.
Oyun hariç derken hocamAnladım. Eğer o şekilde yapacaksan karar senin. Fakat dediğim gibi i5 9300H - 1650/1050ti/1050 ikilileri güzel çalışır, bir iki oyun hariç performansı sonuna kadar alırsınız.
İşlemciden bahsediyorum. Örneğin AC odyssey, optimizasyonu çok kötü bir oyun. İşlemciyi sürekli çok fazla kullanıyor.Oyun hariç derken hocam
Anladım hocam ama 1400 tl indirim ile alacağım PCyi. 13.3 modeli daha uyguna geliyor o yüzden tercihim diğerleri biraz bütçemi Zorluyorİşlemciden bahsediyorum. Örneğin AC odyssey, optimizasyonu çok kötü bir oyun. İşlemciyi sürekli çok fazla kullanıyor.
Bir de BFV çok yoğun yükleniyor.
Fakat bu iki oyunu da i5 9300H, o ekran kartıyla gayet iyi oynatır. Sadece yer yer tam performans alamazsınız GPU'dan o kadar. Kasma gibi algılamayın sakın söylediğimi.
1,5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi 8GB ram yetersiz, ram aldım. Birde ben 750GB HDD taktım.Bilemedim şimdi i5 yeterli olur aslında ama 13.3 modeli var bir arkadaşımda var yeni aldı kullanmadı ondan alacağım uygun bir fiyata normal fiyatının 1400 tl düşüğüne alacam da
Hocam performans olarak nasıl memnunmusun her hangi bir problemi varmı leptopta tavsiye edermişim
Aldığım gibi bende RAM 16 yapacam Hdd eklemeyi düşünüyorum1,5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi 8GB ram yetersiz, ram aldım. Birde ben 750GB HDD taktım.
Tabi ki sizin tercihiniz. Ama zamanında ana bileşenleri düşük seviyede notebook almış bir kişi olarak söylüyorum, insan pişman oluyor. ''Keşke 620m değil de 625m olsaydı'' bile dedirtiyor insana.Anladım hocam ama 1400 tl indirim ile alacağım PCyi. 13.3 modeli daha uyguna geliyor o yüzden tercihim diğerleri biraz bütçemi Zorluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.