Monster Abra v16.6.8 vs Casper Excalibur G770.1030 - BUJ0X

Bütçe
9000

DarkQuadroll

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bir laptop alacağım ve kafamda iki model var. Biri Monster Abra v16.6.8 diğeriyse Casper Excalibur g770.1030- buj0X. Bu markalardan almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1627573156407.png

İkisini de geçin. İki modelde sıkıntılı modeller. Monstera hiç bulaşmayın kendim arkadaşımın yasadıklarını gordüm Casper hakkında gerçekte gördüğüm bir olay yok ancak onu da önermiyorlar.

Arkadaşlar merhaba ben bir laptop alacağım ve kafamda iki model var. Biri Monster Abra v16.6.8 diğeriyse Casper Excalibur g770.1030- buj0X. Bu markalardan almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben ikisini de önermiyorum.
60 Hz sıkıntı değilse bu:

144 Hz gerekliyse bu:

9200 TL'ye geliyor.

9200 TL'ye geliyor.

Veya da bu alınabilir.

Veya da bu alınabilir.

Hocam ben ikisini de önermiyorum.
60 Hz sıkıntı değilse bu:

144 Hz gerekliyse bu:

Peki bu 144 Hz'lik olan laptoptan sıkıntı çıkmaz degilmi oyunlarda falan yüksek ayarlarda iyi FPS alabilirim degilmi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı