Monster Abra v17.1 CS:GO'da FPS sabit olmuyor

İşletim sistemi
Windows 11

greenhead

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500GB + 1TB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 11.nesil
Daha yeni termal macun ve fan temizliği yaptım. Fakat CS:GO'da 1280x960 Low ayarlarda FPS'im sabit kalmıyor. Smoke yakınında var değeri artıp ani FPS düşmesi yiyorum. Sistemi aşağıda belirttim yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Monster Abra v17.1 kullanıyorum.

RAM tek kanal mı çift kanal mı? Bir de oyun içi ayarlarınızı atabilir misiniz?

RAM çift kanal. Oyun ayarlarım bu şekil. Bu sistemin sabit 300-400 FPS oynatabileceğini düşünüyorum ama acaba yanlış mı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• cs1.png
    cs1.png
    182,9 KB · Görüntüleme: 28
  • cs2.png
    cs2.png
    185,1 KB · Görüntüleme: 30
-novid -freq 144 -nojoy +cl_forcepreupload 1

Başlangıç kodlarım bunlar.
Ben V16.7.3 kullanırken yakın ayarlarda 250 FPS alıyordum bazen 400 kadar çıkıyordu. Bu kodları deneyin farkı göreceksiniz.
Kod:
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 12
-noubershader -freq 144
İşe yaradıysa çözüm olarak işaretlersiniz.

Daha yeni termal macun ve fan temizliği yaptım. Fakat CS:GO'da 1280x960 Low ayarlarda FPS'im sabit kalmıyor. Smoke yakınında var değeri artıp ani FPS düşmesi yiyorum. Sistemi aşağıda belirttim yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Monster Abra v17.1 kullanıyorum.
400 fps oynatacağından emin değilim o ayarlarla açıkçası ama normalde fps sabit kalmaz siz daha düşük bir değere sınırlamadığınız sürece fps dalgalanan birşey.

400 FPS oynatacağından emin değilim o ayarlarla açıkçası ama normalde FPS sabit kalmaz siz daha düşük bir değere sınırlamadığınız sürece FPS dalgalanan bir şey.

Aynı sistemin masaüstü versiyonu arkadaşımda var 400-450 sabit FPS alıyor ayarlar aynı bir sıkıntı var ama çözemedim.

Ben v16.7.3 kullanırken yakın ayarlarda 250 FPS alıyordum bazen 400 kadar çıkıyordu. Bu kodları deneyin farkı göreceksiniz.
Kod:
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 12.
-noubershader -freq 144
İşe yaradıysa çözüm olarak işaretlersiniz.

Eve geçince deneyeceğim teşekkürler.

Aynı sistemin masaüstü versiyonu arkadaşımda var 400-450 sabit FPS alıyor ayarlar aynı bir sıkıntı var ama çözemedim.

Eve geçince deneyeceğim teşekkürler.
Masaüstü versiyonu demişsiniz bence yeterince belli oluyor.Masaüstülerde ısınma sorunu yoktur yeterince hava alabildiği için ve ek olarak vram miktarları daha yüksektir.Olay bundan ibaret.Sizdeki monster belkide clevo kasadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı