Monster Abra V8.1 Notebook Ekran Dalgalanma ve Parlaklık Sorunu

keremu0

Kilopat
Öncelikle Merhabalar. 3 yıl önce Monster bayisinden satın aldığım Monster Abra V8.1 dizüstü bilgisayarımın, bugün anlamsızca ekranında dalgalanmalar oldu. En yüksek parlaklıkta bile, ekran tam olarak parlak değil. Bu olay yaşanmadan önce elektrik kesintisi yaşadım, bunla alakalı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle Merhabalar. 3 yıl önce Monster bayisinden satın aldığım Monster Abra V8.1 dizüstü bilgisayarımın, bugün anlamsızca ekranında dalgalanmalar oldu. En yüksek parlaklıkta bile, ekran tam olarak parlak değil. Bu olay yaşanmadan önce elektrik kesintisi yaşadım, bunla alakalı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Laptobun bataryası takılı ile elektirkle hiçbir alakası olacağını düşünmüyorun. Servis ile konuşun. Dalganlanma dediğin sadece oyunlarda oluyorsa dikey senkranizosyanla karıştırıyor olmayın?

Laptobun bataryası takılı ile elektirkle hiçbir alakası olacağını düşünmüyorun. Servis ile konuşun. Dalganlanma dediğin sadece oyunlarda oluyorsa dikey senkranizosyanla karıştırıyor olmayın?
Sadece Oyunlarda olmuyor Notebook serviste 3 gün sonra alıcam soğutucu düşünüyorum ısınmadan dolayı. 140 150 TL’ye kaliteli soğutucu öneriniz var ise yardımcı olun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı