Excalibur'da o fiyatlarda ki modellerin soğutması çok iyi, taşıma gibi bir durumunuz yoksa o bütçeye daha iyi bir masaüstü toplanır, arıza durumunda servislerle muhatap olmak zorunda kalmazsınız parça değişimiyle kendiniz çözebilirsiniz.
Excalibur'da o fiyatlarda ki modellerin soğutması çok iyi, taşıma gibi bir durumunuz yoksa o bütçeye daha iyi bir masaüstü toplanır, arıza durumunda servislerle muhatap olmak zorunda kalmazsınız parça değişimiyle kendiniz çözebilirsiniz.
Ben Casper Excalibur alin diyorum. G770 modelinden sonra gelistirdiler. Ayrica Notebook klavyeleri cok kotu oluyor disaridan mekanik hisli klavye almanizi oneririm. Ben D tusunu bozdum oyun oynarken asla boyle oynamaniz iyi olmaz.
Ben Casper Excalibur alin diyorum. G770 modelinden sonra gelistirdiler. Ayrica Notebook klavyeleri cok kotu oluyor disaridan mekanik hisli klavye almanizi oneririm. Ben D tusunu bozdum oyun oynarken asla boyle oynamaniz iyi olmaz.
Yalniz ben bilgisayar toplamanizi oneriyorum 2 senede cop olabilir notebook alirsaniz. mobil islemci ve mobil ekran karti performansi sizi hayal kirikligina ugratabilir. 6-7 Bin TL ile cok guzel bir sistem toplanir monitor dahil.
Ben Casper Excalibur alin diyorum. G770 modelinden sonra gelistirdiler. Ayrica notebook klavyeleri cok kotu oluyor disaridan mekanik hisli klavye almanizi oneririm. Ben D tusunu bozdum oyun oynarken asla boyle oynamaniz iyi olmaz.
Yalniz ben bilgisayar toplamanizi oneriyorum 2 senede cop olabilir notebook alirsaniz. Mobil islemci ve mobil ekran karti performansi sizi hayal kirikligina ugratabilir. 6-7 bin TL ile cok guzel bir sistem toplanir monitor dahil.