Monster ALC269 ses kartı ile HyperX Cloud Alpha kullanmak

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Monster laptobumda Realtek ALC269 ses kartının olduğunu öğrendim. HyperX Cloud Alpha kulaklık almayı düşünüyorum ama ses kartı yok. Merak ettiğim şey ise, ses kartım bu kulaklığı iyi besler mi? Eğer ses bozulması olur derseniz hangi ses kartı olan kulaklığı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, sorun olmayacaktır. Çoğu kulaklığı rahatça kullanabilirsiniz. Dahili ses kartlarının yetersiz kalacağı kulaklıklarla Cloud Alpha birbirine yakın bile değil.
Benim modelim v9.2.2 hocam, eğer bilgisayarınız SBcinema3 destekliyorsa, hiç düşünmeden alın. Hatta hyperx ses kartına bile gerek yok.
Aklıma takılan şu cloud alpha alınca ses kartı yeterli gelmeme gibi bir olay olur mu sadece oyun amaçlı alıcam ses kasmamı engelleyen gerekçeler doğururmu benim laptopun onboard ses kartı? Çünkü masaüstü bir bilgisayarın çoğu iyi anakartlar'ın ses kartı hyperx ses kartından iyi olur diye duydum Benim laptoptaki ses kartı sıkıntı çıkarırsa hyperx ses kartını almaya gerek duyarmıyım bilmiyorum. Sırf ses kartı sorunsalı nedeniyle daha geride olan cloud 2 modelini almakta istemiyorum açıkçası

Hocam, bilgisayarınızda ki SBCinema yazılımı sanal surround destekliyorsa, hiç düşünmeden alın. Oyun haricinde film ve müzik için de çok iyi bir kulaklıktır. Benim Alpha'da hoşuma gitmeyen tek bir şey var; mikrofonu kullanmak için ikili jack'ı takmak lazım, bu yüzden çoğu zaman bilgisayarın mikrofonunu kullanıyorum.

Hocam, bilgisayarınızda ki SBCinema yazılımı sanal surround destekliyorsa, hiç düşünmeden alın. Oyun haricinde film ve müzik için de çok iyi bir kulaklıktır. Benim Alpha'da hoşuma gitmeyen tek bir şey var; mikrofonu kullanmak için ikili jack'ı takmak lazım, bu yüzden çoğu zaman bilgisayarın mikrofonunu kullanıyorum.
Laptopumda kulaklık,jak ve 1 tanede başka bir jak girişi var. Sizde de öyle değil mi? Dönüştürücü alsanız olmazmı 2 jak 1 jaka dönüştürücü gibi

Laptopumda kulaklık,jak ve 1 tanede başka bir jak girişi var. Sizde de öyle değil mi? Dönüştürücü alsanız olmazmı 2 jak 1 jaka dönüştürücü gibi
Benim de aynı şekilde dostum, biri mikrofon biri kulaklık için. Bende ki model Cloud Silver modeliymiş, benim kulaklığın kutusunun içinden iki uçlu uzatma kablosu çıktı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı