Monster almaya değer mi?

ensarwastaken

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocam o kadar para verip Monster almaya değer mi? Fazla ısınıyor diye duydum doğru mu kullanan varsa yazabilir mi?

Modele gore degisebilir. Genellikle tercih edilmesi onerilmeyebilir.

Monster alınmaz. Parasına göre kalitesiz marka.

Monster'ın iş laptopu modelleri alınır. Oyuncu laptopu modelleri gereksiz pahalı. İş laptoplarında pek bir sorun yok. Oyuncu laptoplarında da pek bir sorun yok (ısınma hariç). Çevremde kullananların çoğu memnun ben dahil.

Güzel kardeşim buradaki ileri zekalı olduğunu zanneden arkadaşları dinlemezsen iyi olur ha alacağın herhangi bir laptop 3 ila 5 ay içerisinde 95 derecelere dayanıyor zaten ısınıyormuş ısınıyormuş kardeşim gidin iyi i5-12 nesil herhangi bir işlemciyi alın laptopun içine koyun Bizim arkadaşın Asus laptopu vardı yok garantisi bitmiş biz bakmıyoruz zart zırt garantiye gönderdik hizmet alamıyoruz bir dünya oradan oraya kargoladık alacaksın monster'ını 6 ayda bir bedava bakımını yaptıracaksın Tertemiz Mümkünse vade farksız seçeneklerinden de alacaksın temiz temiz ilerleyeceksin . Bugün bir laptop bakımı bin liradan başlıyor O da laptopu açarken içine sıçıyorlar 3 yılda 6 bakımdan 6.000 lira bedava keş.

Bendeki Monster 3 senedir bende daha tık dediğini görmedim hdm'den bir ekran bağlıyorum dpı'dan ikinci bir ekranı bağlıyorum gidiyorsun adam gibi piyasa fiyatlarından ram de takıyorlar ssd'de istersen ilerletiyorlar

ısınmayan mal arıyorsan masaüstü dizeceksin laptop falan uğraşmayacaksın
gidip de 30.000 liralık monster ile aynı işlemci aynı ekran kartına sahip 50 bin liralık msı'yı değerlendirip "ağbibğğ bu ısnıyoğ" diyeceksen yani Monster alma bi zahmet bizi de burada yorma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı