Monster Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör alınır mı?

Bence alabilirsin. Gayet güzel tasarımı falan. Fiyatı uygun. Denersin olmadı beğenmedin iade edersin zaten.

Fiyatı rakiplerine göre baya bi uygun ben şüphelendim. Daha fazla kullanıcı yorumları okuyun.

Bende aynı şekilde neden bu kadar uygun olduğunu anlamak istiyorum. Monitörden anlayan biri gelip bizi aydınlatsa keşke

Bende aynı şekilde neden bu kadar uygun olduğunu anlamak istiyorum. Monitörden anlayan biri gelip bizi aydınlatsa keşke

Monster bildiğim üzere bir Türk markası bu fiyata satmaları normal. Tek ürettikleri monitör bu ayrıca. Bende bu ürünü alacaktım fakat bekleyemedim. Facebook'ta bir grupta alan bir arkadaşla denk gelmiştim o kullanıyordu aşırı memnundu övüp duruyordu

Bende bunu almayı düşünüyordum ama bu kadar ucuz ise bir yerden kısmışlardır deyip güvenemedim vallahi.

pazar gecesi sipariş verdim. dün kargoya verildi bugün yola çıkıyor cuma günü elimde. Bütün testleri yapacam merak etmeyin

2.parti çıkan monitörden aldım ve sonuç ışık sızması

Dosya Ekleri

• E46AF668-D91C-4D0E-B77E-CC8BE1FC1726.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 395
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…