Monster Aryond A27 V1.1 İnceleme

2K ve TN panel olsa gözümü kırpmadan alırdım onun dışında ben de özelliklerini beğendim.

Neden Tn tercihin?
2K olsa gerçekten güzel olur ama fiyat çok uçar diye düşünüyorum 2k 3000-3300 arası olursa alınabilir bir değerde olur
TN panel oyunlarda daha canlı renkler görmemi sağlıyor. IPS daha doğru renkler görmemi sağlıyor ama VA panel ile tanıştım ve soluk panelinden sıkıldım diyebilirim tabi hangi markanın hangi monitörü kullandığınıza göre değişebilir. Renk doygunluğu arttırmadan renklerden tat alamıyorum.

HDR aç parlaklık artacaktır ve renkler muazzam olacaktır.

Bende de BenQ var VA panel renk ve parlaklığı çok tatsız geliyor gerçekten LG 27GK750 vardı o IPS paneldi ayarlarla iş görüyordu.

Ölü pixel testini hangi uygulama ile yaptınız ?

Ölü pixel testi diye internette aratırsan bulabilirsin.

MPRT modu açılınca azalan parlaklık HDR modu ile dengelenebiliyor mu?
MRPT modunu açtığında HDR ve G-Sync açılamıyor, eğer açarsan yada parlaklık ayarını değiştirirsen otomatik kapanıyor.
Bu da senin tercihine kalmış birşey, MRPT kapayıp HDR + G-Sync açabilirsin ve Overdrive'yi yükseğe alabilirsiniz. Overdrive, MRPT modunu açıncada açabiliyorsunuz ve her yönden gecikmesiz bir oyun deneyimi sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…