Monster Aryond A27 V1.1 İnceleme

Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum.

Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum.
Kontrast ve Siyah Dengeleyici (Black Equalizer) ayarlarını değiştirdiğinizde MRPT modu kapanmıyor fakat oyun oynamak dışında kullanmamanızı öneririm.

Parlaklığın düşmesi çok canımı sıktı ya sırf onun için almayacağım galiba

Peki parlaklığa overdrive açsanız dahi izin vermiyor mu?
Sadece MPRT açıkken parlaklığı değiştiremiyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda MRPT + Overdrive yüksekte oynuyorum, hikaye tabanlı oyunlarda HDR (oyun destekliyorsa) + G-Sync + Overdrive yüksekte oynuyorum.

anladım sağ olun bilgilendirmeniz için aklıma takılan bir şey olursa bu başlık altından tekrar dile getiririm.

Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba?

Dosya Ekleri

• 8A09ECAC-115D-45CD-A2E6-F6995B7B2D93.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 266
Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba?
Şöyle gösterebilirim benim monitörümde bir sıkıntı yok. Dediğiniz gibi kronik bir sorun olma olasılığı var. Fotoğraf atıcam 4mb üstü olduğu için atamadım.
Bütün ekran aynı beyazlıktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…