Technokurt Decapat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #21 thestrikez dedi: Peki MPRT modu açıkken kontrastı yükseltebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim, yarın unutmassam ilk işim onu denemek olacak.
thestrikez dedi: Peki MPRT modu açıkken kontrastı yükseltebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim, yarın unutmassam ilk işim onu denemek olacak.
T thestrikez Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 6 3 Eylül 2020 #22 Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum.
Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum.
Technokurt Decapat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #23 thestrikez dedi: Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrast ve Siyah Dengeleyici (Black Equalizer) ayarlarını değiştirdiğinizde MRPT modu kapanmıyor fakat oyun oynamak dışında kullanmamanızı öneririm.
thestrikez dedi: Sonucu burdan bana da iletebilirseniz çok güzel olur çünkü kontrast bir nebze parlaklığı arttırıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrast ve Siyah Dengeleyici (Black Equalizer) ayarlarını değiştirdiğinizde MRPT modu kapanmıyor fakat oyun oynamak dışında kullanmamanızı öneririm.
T thestrikez Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 6 3 Eylül 2020 #24 Parlaklığın düşmesi çok canımı sıktı ya sırf onun için almayacağım galiba
Technokurt Decapat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #25 thestrikez dedi: Parlaklığın düşmesi çok canımı sıktı ya sırf onun için almayacağım galiba Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyebilirim, benim odam orta güneş alan bir oda ve hiç sıkıntı yaratmıyor.
thestrikez dedi: Parlaklığın düşmesi çok canımı sıktı ya sırf onun için almayacağım galiba Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyebilirim, benim odam orta güneş alan bir oda ve hiç sıkıntı yaratmıyor.
T thestrikez Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 6 3 Eylül 2020 #26 Peki parlaklığa overdrive açsanız dahi izin vermiyor mu?
Technokurt Decapat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #27 thestrikez dedi: Peki parlaklığa overdrive açsanız dahi izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece MPRT açıkken parlaklığı değiştiremiyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda MRPT + Overdrive yüksekte oynuyorum, hikaye tabanlı oyunlarda HDR (oyun destekliyorsa) + G-Sync + Overdrive yüksekte oynuyorum.
thestrikez dedi: Peki parlaklığa overdrive açsanız dahi izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece MPRT açıkken parlaklığı değiştiremiyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda MRPT + Overdrive yüksekte oynuyorum, hikaye tabanlı oyunlarda HDR (oyun destekliyorsa) + G-Sync + Overdrive yüksekte oynuyorum.
T thestrikez Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 6 3 Eylül 2020 #28 anladım sağ olun bilgilendirmeniz için aklıma takılan bir şey olursa bu başlık altından tekrar dile getiririm.
anladım sağ olun bilgilendirmeniz için aklıma takılan bir şey olursa bu başlık altından tekrar dile getiririm.
rebelxn Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 39 9 Eylül 2020 #29 Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba? Dosya Ekleri 8A09ECAC-115D-45CD-A2E6-F6995B7B2D93.jpeg 1,2 MB · Görüntüleme: 266
Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba?
Technokurt Decapat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #30 rebelxn dedi: Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şöyle gösterebilirim benim monitörümde bir sıkıntı yok. Dediğiniz gibi kronik bir sorun olma olasılığı var. Fotoğraf atıcam 4mb üstü olduğu için atamadım. Bütün ekran aynı beyazlıktadır.
rebelxn dedi: Ben ve bir arkadaşımda bu monitörü aldık ancak ikimizdede aşırı derece ışık sızması var. 2. partide çıkan monitörler kronik sıkıntılı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şöyle gösterebilirim benim monitörümde bir sıkıntı yok. Dediğiniz gibi kronik bir sorun olma olasılığı var. Fotoğraf atıcam 4mb üstü olduğu için atamadım. Bütün ekran aynı beyazlıktadır.