Monster Aryond A27 V1.1 İnceleme

Gerçekten çok güzel bir inceleme, görmeden bir ürünü alma taraftarı değilim ama sizin yazma tarzınızla güven oluştu ürüne karşı. Şunu sormak istiyorum, oyun oynarım bol bol. Fakat fotoğraf ile uğraşıyorum ve aynı zamanda da fotoğraf düzenlerken renkleri bana güzel bir şekilde verebilecek bir monitör almak istiyorum. Bu monitör benim için tatmin edici olur mu? Şu anda Monster marka mat ekranlı bir monitör kullanıyorum ama Lightroom üzerinden düzenleme yapıp telefonuma attığımda yaptığım bazı düzenlemelerin aşırıya kaçtığını, bazısının ise yetersiz kaldığını fark ediyorum. Elbette bu şeyler monitörümde gözükmediği için fark edemiyorum. Renkleri gerçekçi şekilde verebilecek bir monitöre ihtiyacım var bunu seçebilir miyim? Bir başka soru olarak da, bu monitörü ve özelliklerini Monster marka bilgisayarımda kullanabilir miyim? Oyunlarda vs. performans düşüşü yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.

Bu monitör benim ilk monitörüm yani eskiden 60hz TN panel bir monitör kullanıyordum ve gerçekten çok fazla renk farkı var. Fakat ilk monitörüm olduğu için ve VA panel olduğu için IPS panele göre ne kadar iyi renk sunar onu bilemem ama HDR açınca Google sayfasındaki 2 tane beyaz renk tonu bile ortaya çıkıyor. sRGB değeri %119'dur. Benim size önerim başka bu monitörü kullanan bir kişiye daha sormanız yada canlı canlı gidip görmeniz olacaktır.

Teşekkür ederim

Valorant ve LoL de test etme şansın oldu mu? @Technokurt
Loldeki deneyimimi yazmıştım, Lol ve Valorantta G-Sync ile oynanmasını tavsiye ederim çünkü G-Sync ve 240hz'nin verdiği akıcılık muazzam oluyor fakat CS:GO'da MPRT modunun daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Evet maalesef gözümün gördüğü ve fotoğraf aynı değil. Gözüm her yeri aynı siyahlıkta görüyor ama kamera açısıyla çok fazla oynaman lazım.

Ben de almayı düşünüyorum ama ışık sızması var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…