Monster Aryond A27 V2 vs MSI 27" G272QPF E2

Mertcangsm11

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese yeni üyeyim, monitör konusunda yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. 2K çözünürlükte, IPS ekran ve 180 Hz özellikli istiyorum. Farklı bir öneriniz olursa onu da görmek isterim şimdiden sağ olun aşağıya modellerin linkini bırakıyorum.

MSI 27" G272QPF E2 Gaming Monitör​

+ları
Msi marka olması ve satıcının amazon olması. Herhangi bi durumda beni zor durumda bırakmazlar diye düşünüyorum.
-leri
Parlaklığı 300nit ve hdr ı ready olarak varmış o istediğim hdr görüntüsünü tam alamazmışım öyle diyorlar.

MSI 27" G274QPF E2 Gaming Monitör
+ları
Parlaklığı 400 nit ve hdr ı diğer modele göre daha iyi diyorlar.
-leri
Satıcıyı açıkçası tanımıyorum yani bi sıkıntı çıkarsa benim mağdur olma ihtimalim olabilir ölü piksel vs durumunda.

Monster Aryond A27 V2 Curved Gaming Monitör
+ları
Hdr10 demişler buna iyi diyorlar ama anlamadım 1000nit olması lazım falan da demişler karışık oralar herhalde anlamadım ben. Bir de curved bu model ama benim için + bi özellik mi yoksa - bi özellik mi bilemedim.
-leri
300 nitmiş bu da sanırım.

Yorumlarınızı bekliyorum çok sağolun🙏🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör konusunda asla Monster'ı tercih etmiyorum. MSI iyi bir tercih olabilir.

Ben 2k görüntü istiyorum hocam, attığınız linkteki model sanırım fhd model.

Evet ben de bunu düşünüyorum ama satıcıya çok güvenemedim açıkçası değişim ürünü gönderebilirler ölü pikselli vs ve sonradan mağdur olurum diye korkuyorum. O yüzden amazondaki msi g272qpf 27” modelini düşündüm ben de. Acaba amazondakini alsam görüntü anlamında diğerine göre çok fark olur mu ki?

Evet ben de bunu düşünüyorum ama satıcıya çok güvenemedim açıkçası değişim ürünü gönderebilirler ölü pikselli vs ve sonradan mağdur olurum diye korkuyorum. O yüzden amazondaki msi g272qpf 27” modelini düşündüm ben de. Acaba amazondakini alsam görüntü anlamında çok sıkıntı yaşar mıyım ki?
Bilmiyorum. Bu modeli kendiniz mağazalara gidip almanız daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı