Monster Aryond A32 monitör için RX 6600 mü alınmalı ARC 750 mi?

Çok güzel. Hayırlı olsun, bu arada FSR3 için modlar çıkmaya başladı yavaş yavaş internetten bir tane indirebilirseniz bu oyun için FSR 2 ultra performans çok kötü görüntü veriyor FSR3 ile kalite modunda FG (Frame Generation) açıkken aldığınız FPS neredeyse 2 katına çıkar. Bir araştırın.
Hiç bir bilgim yok yavaş yavaş artık. Youtube'da darboğazdan korkmamanız gerektiği ve işlemcimle ekran kartının iyi bir uyum sağladığına dair videoları izledim. Bastım Tuzla Teknobiyotike elden aldım saolsun il
gilendiler. Şimdilik işler iyi gidiyor. Yalnız ayarlarda sadece 2.1 fsr kullanabiliyormuşum çözemedim

Dosya Ekleri

• 20231218_195343.jpg
    20231218_195343.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 26
Hiç bir bilgim yok yavaş yavaş artık. Youtube'da darboğazdan korkmamanız gerektiği ve işlemcimle ekran kartının iyi bir uyum sağladığına dair videoları izledim. Bastım Tuzla Teknobiyotike elden aldım saolsun il
gilendiler. Şimdilik işler iyi gidiyor. Yalnız ayarlarda sadece 2.1 fsr kullanabiliyormuşum çözemedim
FSR3 mod olarak çıktığı için internetten indirmek gerekiyor kurulumu nasıl bilmiyorum. Her oyuna indirmen gerekiyor ayrı ayrı bir de yeni olduğu için resmi eklenmiyor oyunlara modcular parayla satıyor. İleride yaygınlaşınca kullanırsınız internete Türkçe tutorialları düşer. Hayırlı olsun tekrardan.

Benim gibi darboğaz şüphesi olanlar için yeni oyunlar yükledikçe bilgileri buradan paylaşmaya devam edeceğim. Resident Evil 4 rmk 2k görüntüde fps oranları

Benim gibi darboğaz şüphesi olanlar için yeni oyunlar yükledikçe bilgileri buradan paylaşmaya devam edeceğim. Resident Evil 4 rmk 2k görüntüde fps oranları

Hellblade senuas sacrifice sonuçları ortalama 70 FPS.

Dosya Ekleri

• 111Adsı11z.jpg
    111Adsı11z.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 14
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Technopat Haberler