Monster Aryond A32 V1.1 monitör RX 570 sisteme uyumlu mu?

Kağan 72

Hectopat
Radeon 570RX.
AMD Ryzen 5 2500X Quad Core Processor 3.60 GHz.
16 GB RAM.
Aryond A32 V1.1 165Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster böyle bir monitör buldum. 32 inç 144 Hz tam da bana lazım olan türden ama PC'ye uyumlu mu değil mi bilmiyorum.
Şu an kullandığım ekran gözlerimi bayağı rahatsız ediyor ve 50Hz. Oyunlar ortalama 70 FPS'den fazla FPS verirken 50 de sıkışmak biraz sıkıcı. Bunu alırsam sıkıntı yaşar mıyım, yani tak çalıştır mantığı mı direkt?
Teşekkürler!

Hocam RX570 iyi bir ekran kartı bende de RX 560 var şu an ve bu ekran kartında HDMI çıkışı var sizin ekran kartınız da da kesin vardır HDMI ve HDMI varsa monitör bilgisayarınıza kesin uyar.
Radeon 570RX.
AMD Ryzen 5 2500X Quad Core Processor 3.60 GHz.
16 GB RAM.
Aryond A32 V1.1 165Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster böyle bir monitör buldum. 32 inç 144 Hz tam da bana lazım olan türden ama PC'ye uyumlu mu değil mi bilmiyorum.
Şu an kullandığım ekran gözlerimi bayağı rahatsız ediyor ve 50Hz. Oyunlar ortalama 70 FPS'den fazla FPS verirken 50 de sıkışmak biraz sıkıcı. Bunu alırsam sıkıntı yaşar mıyım, yani tak çalıştır mantığı mı direkt?
Teşekkürler!

Hocam doğru HDMI girişine takarsanız ekran kartını 140-160 Hz yenileme hızına ulaşırsınız ama yanlış olana takarsanız belki ekran yenileme hızı bir miktar düşebilir benim monitörümde böyle 1. giriş 75Hz 2. giriş 60Hz sizde de olur mu bilmem hocam siz kullanma kılavuzunu okursanız anlarsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı