Monster Aryond A32 V2 32" 180Hz QHD Curved monitör alınır mı?

Bütçe
10000 ve altı

Nexine

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Monster Aryond A32 V2 32'' 180Hz QHD Curved Hoparlörlü Oyuncu Monitörü
PS 5'im ve PC için bu monitörü almayı düşünüyorum. Çevremdekiler de bu monitörün gayet iyi bir tercih olduğunu söylediler. Fakat bazı sayfalara baktığımda monitörün çok kötü olduğu söyleniyor, kafam karıştı. Sizce alınır mı? Alınmaz mı? alınmazsa ne tercih edilebilir?

Monster monitörü VA panel kullanıyor beni attığım çok daha iyi.

Boyut önemli değilse: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Önemliyse: 32 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye

VA panel kötü değil aslında. Hatta daha akıcı gösteriyor ve takılmalar az yaşanıyor. IPS görüntü anlamında iyi ama ışık sızması çok oluyor.

Boyut önemli değilse: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

VA panel kötü değil aslında. Hatta daha akıcı gösteriyor ve takılmalar az yaşanıyor. IPS görüntü anlamında iyi ama ışık sızması çok oluyor.

VA panel ghosting yapar ışık sızması kesin olacak diye bir şey yok şans işi.

Benim de ekranım IPS ama neredeyse her IPS ekranda ışık sızması var. Az bile olsa. Ghosting denilen takılmalar VA panellerde düşük Hz'lerde gözükebilir.

Görüntü konusunda IPS daha iyi konu sahibi PS5 ve PC için kullanıcağı için IPS daha iyi olur.

Hocam bu monitörde çok ölü piksel vs. yaşanıyormuş.O yüzden bilemedim kullandınız mı

VA panel kötü değil aslında. Hatta daha akıcı gösteriyor ve takılmalar az yaşanıyor. IPS görüntü anlamında iyi ama ışık sızması çok oluyor

Hocam attığın monitöre baya bakmıştım önceden de monsterı düşünme sebebim taksit imkanı.Yani aralarında çok fark var mı

Hocam bu monitörde çok ölü piksel vs. yaşanıyormuş. O yüzden bilemedim kullandınız mı?

Ölü piksel sorunu her monitörde başınıza gelebilir şans işi tamamen hocam
Epeyden yorumlarına baktım yorumları güzel.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-02 205650.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 205650.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-06-02 205703.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 205703.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 18
Hocam bu monitörde çok ölü piksel vs. yaşanıyormuş.O yüzden bilemedim kullandınız mı

Hocam attığın monitöre baya bakmıştım önceden de monsterı düşünme sebebim taksit imkanı.Yani aralarında çok fark var mı
Monster ve Excalibur fiyat açısından iyi de olsalar malzeme kaliteleri çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı