shadow170
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim iki monitör arasında kaldım. Ama Monster sıfır ürün, LG ikinci el. IPS olduğu için hemen LG daha mantıklı diye önerenler olacaktır ama öncelikle kişisel görüşlerimi belirteyim. Ben shooter oynamıyorum ve Monster da (daha doğrusu tüm VA panellerde) bulunan Black smearing sorununu aşırı önemsemiyorum. Ayrıca hikayeli oyunlar için vs kullanacağım için kavisli ve 32 inç bir monitör açıkçası daha çekici geliyor. Bir de IPS'lerin siyah renkleri gri vermesi bana epey batıyor.
Tüm bunlara rağmen, sizce LG'yi tercih etmek mantıklı olur mu? Monster neden diyenler olacaktır illaki. sRGB be ARGB aralığı gerçekten çok yüksek, hatta IPS olmasına rağmen LG'den bile yüksek. Bir de parlaklık olarak diğer tüm 32 inç monitörler 250nit iken Monster 350nit.
Tüm bunlara rağmen, sizce LG'yi tercih etmek mantıklı olur mu? Monster neden diyenler olacaktır illaki. sRGB be ARGB aralığı gerçekten çok yüksek, hatta IPS olmasına rağmen LG'den bile yüksek. Bir de parlaklık olarak diğer tüm 32 inç monitörler 250nit iken Monster 350nit.