Monster Aryond alınır mı?

samedovski

Decapat
Ne güzel 24 inç, 144 Hz, 1 ms monitör bakıyordum. 1500 TL'ye ASUS veya AOC alacaktım ama namussuz 2000 TL'ye o kadar özellikler sağlıyor ki aklım Monster'a kayıyor. Ürününün daha 1 haftası bile dolmadığı için gerçekten test eden falan yok ama bu dedikleri özellikleri gerçekten yansıtabilmişler mi monitöre merak ediyorum. 240Hz, 1 ms, VA panel, 400 cd/m² parlaklık, srgb %119, 99, Curved, tam pivot stand, RGB. Sizce bir eksiği, kusuru var mı? 500 lira fark verip bu monitöre geçmek çok mantıklı geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDR10 olsun, G-SYNC olsun, sizim saydığınız srgb oranı olsun o kadar iyi ve yüksek ki ben şüpheleniyorum. Bence incelemeleri bekleyin, monitör bir yerden patlak verebilir.

Ama kağıt üstünde hayatın Bug'u gibi bir monitör maaşallah.

Şöyle tarafsız inceliyecek bir kanal çıksa YouTube'da güzel olacak. Monster YouTube kanalı atmış inceleme videosu ama kendi ürünlerini kötüleyecek halleri yok :D.

Monitörler hakkında fazla bilgim yoktur. Ancak biraz araştırdım ve dediğiniz fiyata başka 240Hz monitör yok piyasada. Monster markası da fazla mağdur edecek bir marka değil. Eğer bütçenizi esnetebiliyorsanız almanız mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı