Monster Bakım Süreci

Sitoplazma

Hectopat
İyi forumlar, bugün Monster bilgisayarımı bakım ve onarım için servise gönderdim. Yararlı olması için sizinle bu süreci paylaşacağım. Her ilerleme kaydettiğimde konuyu güncelleyeceğim. Öncelikle servisten talep ettiklerimi sizinle paylaşayım.

-Termal bakım ve klavye altı temizliği.

-Bilgisayarımın sol taraftaki menteşesinden bazen ses gelmeye başladı ve bastırdığımda içe doğru esniyor.

-Enter tuşunun altındaki ışıklardan bir tanesi söndü.

-Klavye tuşlarımdan bazıları soyuldu.
Bu zamana kadar kullandığım hiçbir klavye soyulmamıştı beni şaşırttı açıkcası. Bu durum garanti kapsamına giriyor mu hep birlikte göreceğiz.
Bugün Monster ile anlaşmalı olan Yurtiçi Kargo'ya kargomu verdim. Kutu içi köpüklerle desteklemiştim ve dışını da baloncuklu poşetle sarmıştım. Şubedeki personele kutuyu verdim ve sağına soluna her tarafına dikkat kırılabilir ibaresi yapıştırdı. En son çıkarken elime 2 adet kağıt verdi ve hiçbir "uyarı" olmaksızın "işleminiz tamam" dedi. Ben de aceleyle çıkıp arabama bindim. Eve geldiğimde kağıtlara şöyle bir baktım ki ekteki belgeyi gördüm. Tekrar söylemeliyim ki kurye hiçbir uyarı yapmadı, paketlemeniz yetersiz diyerek uyarsaydı ben zaten teslim etmezdim ki zaten hiç yetersiz olduğunu sanmıyorum. Süreci hep birlikte göreceğiz.

Dosya Ekleri

• IMG_20210827_204135.jpg
    IMG_20210827_204135.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 131
İyi forumlar, bugün Monster bilgisayarımı bakım ve onarım için servise gönderdim. Yararlı olması için sizinle bu süreci paylaşacağım. Her ilerleme kaydettiğimde konuyu güncelleyeceğim. Öncelikle servisten talep ettiklerimi sizinle paylaşayım.

-Termal bakım ve klavye altı temizliği.

-Bilgisayarımın sol taraftaki menteşesinden bazen ses gelmeye başladı ve bastırdığımda içe doğru esniyor.

-Enter tuşunun altındaki ışıklardan bir tanesi söndü.

-Klavye tuşlarımdan bazıları soyuldu.
Bu zamana kadar kullandığım hiçbir klavye soyulmamıştı beni şaşırttı açıkcası. Bu durum garanti kapsamına giriyor mu hep birlikte göreceğiz.
Bugün Monster ile anlaşmalı olan Yurtiçi Kargo'ya kargomu verdim. Kutu içi köpüklerle desteklemiştim ve dışını da baloncuklu poşetle sarmıştım. Şubedeki personele kutuyu verdim ve sağına soluna her tarafına dikkat kırılabilir ibaresi yapıştırdı. En son çıkarken elime 2 adet kağıt verdi ve hiçbir "uyarı" olmaksızın "işleminiz tamam" dedi. Ben de aceleyle çıkıp arabama bindim. Eve geldiğimde kağıtlara şöyle bir baktım ki ekteki belgeyi gördüm. Tekrar söylemeliyim ki kurye hiçbir uyarı yapmadı, paketlemeniz yetersiz diyerek uyarsaydı ben zaten teslim etmezdim ki zaten hiç yetersiz olduğunu sanmıyorum. Süreci hep birlikte göreceğiz.
Ben de 2 kere gönderdim ikisinde de aynı kağıdı uyarısız, bilgilendirmeden verdiler hocam. Cidden rahatsız edici. Taşırken kırıp atabiliriz. Siz de mağduriyetinizle ortadan kalırsınız diyorlar resmen. Sıkıntı hiç yaşamadım ama söz konusu Yurtiçi kargo olunca insan huzursuz oluyor. Haklısınız.

2.el olan ürünlere sigorta yapmıyoruz muamelesinden dolayı bunu demişlerdir. Ama Yurtiçi kargoyu zor durumda kalmadıkça seçmiyorum. Ukala ukala kırılır haberin olsun diye üst üste biz atıyoruz kargoları der gibi konuştu. Sürat kargo kullanıyorum elektronik için.

Ben de 2 kere gönderdim ikisinde de aynı kağıdı uyarısız, bilgilendirmeden verdiler hocam. Cidden rahatsız edici. Taşırken kırıp atabiliriz. Siz de mağduriyetinizle ortadan kalırsınız diyorlar resmen. Sıkıntı hiç yaşamadım ama söz konusu Yurtiçi kargo olunca insan huzursuz oluyor. Haklısınız.
Mağduriyet yaşamamanıza çok sevindim hocam. Mağdur durumda kalırsam kamera kayıtlarına kadar inceletirim. Mâlum Türkiye'de ucuz aletler değil sonuçta.
2.el olan ürünlere sigorta yapmıyoruz muamelesinden dolayı bunu demişlerdir. Ama Yurtiçi kargoyu zor durumda kalmadıkça seçmiyorum. Ukala ukala kırılır haberin olsun diye üst üste biz atıyoruz kargoları der gibi konuştu. Sürat kargo kullanıyorum elektronik için.
Buradaki şubede bir ukalalık görmedim hocam açıkcası. Ama bu yaptıkları insanı gerçekten üzen cinsten. Ben de sanırım artık tercih etmeyeceğim.
Bugün 1. Gün. Dün bilgisayarımı kargoya vermiştim. Bugün bilgisayarımın servise kayıt olduğu bilgisi SMS ile tarafıma ulaştı. Başka herhangi bir aksiyon oluşmadı.
Bugün 10. İş günü yani 14 gün oldu. Ancak bu hafta başında işleme alındı ve Salı günü parça siparişi verildi. Her gün arayıp bilgi alıyorum. Bugün aradığımda hala parça beklediklerini söylediler. Gerçekten rezalet yavaş bir servis süreci yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine parçanın yurtiçinden mi veya yurtdışından mı geldiğini sorduğumda hiçbiri kesin bir cevap veremiyor. Klasik cevap "en yakın zamanda tamamlanacaktır''. Umarım yaşadığım son sorun bu olur. Bilgisayarınızı göndermeden önce kesinlikle yoğunluk derecesini arayıp sormanızı tavsiye ederim.
15. Gün, bugün Cumartesi. Salı gününden beri beklenen parça nasıl hala ulaşmadı diye tekrar aradım ve Furkan bey ile görüşme sağladık. Yoğunluktan dolayı temin edilememiş olabilir dedi ardından aciliyetimi servise belirtti. Parça bekleniyor adı altında insanları bekletiyorlar. Monster'ın teknik servisinin çok zayıf olduğunu düşünüyorum artık. Bugüne kadar bir çok markadan cihazımı garantiye gönderdim ve hiç bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı