Monster bilgisayar açılmıyor

jackmos

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 bilgisayar var bende sabah çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyordu. Akşam geldim açtım ışıkları yanıyor ama bilgisayar çalışmıyor. Yani güç düğmesi ışığı ve oyun modu açan kısımdaki ışıklar yanıyor ama bilgisayarın içinden ses gelmiyor çalışmaya dair tek belirtisi başta Power düğmesine ilk bastığımdaki cılız bir çalışma sesi ondan sonra o da olmuyor. Normalde şarja bağladığımda tamamen açık olıyor şarj ışığı şu an şarj ederken yanıp sönüyor ne yapacağım?

Şarjı çıkart ve Power düğmesine yaklaşık 15 saniye basılı tut aç tekrar düzelir ve her zaman laptop açıldığında şarja tak kapandığında çıkart.

Laptop'un garantisi var mı?
Var servise verebilirim, kapağını açsam bile ancak servise gitmeden kendim halletmek istiyorum çünkü 1 hafta serviste kalacak.

Şarjı çıkart ve Power düğmesine yaklaşık 15 saniye basılı tut aç tekrar düzelir ve her zaman laptop açıldığında şarja tak kapandığında çıkart.

Maalesef olmadı FN b Power + FN D Power düğmelerine de basılı tuttum ancak işe yaramadı.

Var servise verebilirim, kapağını açsam bile ancak servise gitmeden kendim halletmek istiyorum çünkü 1 hafta serviste kalacak.

Maalesef olmadı FN b Power + FN D Power düğmelerine de basılı tuttum ancak işe yaramadı.

Hocam bence servise verin ne olur olmaz. Siz açarsanız bilgisayarın için açarsanız servis dışı kalabilir tam olarak bilmiyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı