Monster bilgisayar alınır mı?

Bütçe
65000

Haypet

Zeptopat
Daha fazla  
60.000₺ 65.000₺ civarı bir laptop almak istiyorum. Bütçeme göre yaptığım araştırma sonrasında Monster'ın Tulpar T6 v3.2.5 https://app.hb.biz/o1jI1c2uOsuP bilgisayarını buldum fakat daha önce hiç kullanmadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum. Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster hayat boyu bakım sağlaması nedeniyle o bakım için sizden aslında gizli pay alıyor bana göre. Yani aslında siz o bakımlara da para ödüyorsunuz laptopu alırken. Aynı özelliklere sahip hatta daha iyi kasa kalitesine sahip makineleri daha uygun fiyatlara alabilirsiniz kısaca.

Önceden Monster f/p olarak güzel şeyler sunuyordu üstelik ürün alırken de bazı parçaları seçerek alabiliyordun. Şimdi o fiyat dengesi bozuldu artık alınabilir durmuyor. Clevo gibi Çin menşei ürünlerin ortalama kasalarını (Clevo üst kullansa lafım olmaz onlar iyi) kullanıp rakiplerine benzer ürünler sunuyorlar.

Haliyle şuan Asus, HP, Acer, Lenovo gibi markalar daha alınası duruyor.

60.000₺ 65.000₺ civarı bir laptop almak istiyorum. Bütçeme göre yaptığım araştırma sonrasında Monster'ın Tulpar T6 v3.2.5 https://app.hb.biz/o1jI1c2uOsuP bilgisayarını buldum fakat daha önce hiç kullanmadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum. Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Aynı cihaz 53k hocam Monster Tulpar T6 V3.2 i7-13700HX 16 GB 500 GB SSD 8 GB RTX4070 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri ama fikrimi sorarsanız monster almayın başka markalara yönelmeniz daha iyi olur.

Vallahi çok teşekkür ederim herkese, Monster'a bende bir türlü ısınamamıştım sadece destek bekliyordum, iyi oldu.

Başkalarının yorumlarını illa Monster al diyenlerin yorumlarını umursamayıp ve bizim yorumlarımızı umursadığın için'de ayrıca biz teşekkür ederiz. :)

Unutmayın Monster'ın geneli kötüdür ve asla alınmaz sınırsız bütçem olmuş olsa asla Monster almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı