tarikozsu
Kilopat
Merhabalar herkese. Bundan yaklaşım 2 yıl önce o zamanın kuru ile yaklaşık 1600 dolar yani bugün yaklaşık 14.000 TL yapan Monster Tulpar T7 bilgisayarımın nasıl 2 yılda kullanılamaz hale geldiğinden bahsedeceğim. Cihaz alındıktan 1 yıl sonra anakartı yanmış garanti kapsamında sorunsuz değişimi yapıldı. Aradan geçen 1 yılın ardından cihaz tekrar anakart yaktı. Cihazı tekrar yolladım ve garantim 3 ay önce bittiği için değişimin 5.500 TL tuttuğunu söyledi bana servis. 2 yıl önce aldığınız bir bilgisayar sizi 2 sene içerisinde kronik olarak yolda bırakıyor. Bunun kullanıcı hatalık bir durumu da yok. Bunu görüp de kafasında Monster için acabaları olan bir arkadaşlar için yazıyorum bu yazıyı. Çünkü ben de sizinle aynı şekilde birçok şikayeti acabalarla okudum ve sonunda Türk markası olduğu için en azından ön yargılı yaklaşılmamasının bir şans verilmesinin gerektiğini düşündüm. Kesinlikle büyük hataydı. Ben bu hataya düştüm siz düşmeyin. Bugün bu cihazı yaptırsam bana maliyeti yaklaşık 20.000 TL yapıyor ama eğer babanızın anakart fabrikası varsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. O zaman kesinlikle çok kullanışlı bir bilgisayara sahip olacaksınız.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: