Monster bilgisayar nasıldır?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Daha önce kullananlar bilgilendirebilir mi?

Abra A5 v17.2 kullandım yaklaşık 1 yıl boyunca. Lenovo, Asus marka notebook tercih etmenizi öneririm. Stabil çalışan bir sistem değil.

Acer Aspire 7 A715-51G modeli Amazon'da uzun süre indirimdeydi 16.000 civarı bir fiyata yükselmiş, bütçeyi arttırırsanız tercih edebilirsiniz şu an kullanıyorum ve hiç bir konuda bir problem yaşamadım (Almayı düşünürseniz 8Gb'lık bir modül daha sepete ekleyebilirsiniz.)

Hiçbir modelini kesinlikle önermem Monsterin. Oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem harici ekran kartı yok, üzerindeki işlemci de gücü azaltılmış versiyon bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm ve Monster alıp da memnun olan kişi tanımıyorum.

Hiçbir modelini kesinlikle önermem Monsterin. Oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem harici ekran kartı yok, üzerindeki işlemci de gücü azaltılmış versiyon bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm ve Monster alıp da memnun olan kişi tanımıyorum.
Aksine ben de çok kişi tanıyorum memnun kalan. Elimdeki cihaz Abra A7 ve 2 senedir kullanıyorum. Tek bir sorunum bile olmadı. Her markada birçok sorun çıkabiliyor. Fiyat/performans olan bir markada ise daha fazla şikayet olması normaldir. Fiyatı kısabilmek için bazı şeylerden de kısmaları gerekiyor.

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Daha önce kullananlar bilgilendirebilir mi?

Bu modelin YouTube videolarına ve kullanıcı yorumlarına bakmanızı önereceğim çünkü yeterli bilgiyi buradan alamamanız olası. Misal ben almadan önce YouTube üzerindeki neredeyse tüm videolarını izlemiştim, farklı modellerine de bakmıştım, arkadaşlarımı darlamıştım.

Konu sahibi arkadaşım bütçen nedir ve hangi amaçla almak istiyorsun yazarsan yardımcı olalım, bunun haricinde bu markadan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederim.

15.000₺ civarı bir bütçeniz varsa, bu ikisi çok daha mantıklı. Bunlardan birini almanızı öneririm. Özelliklerine bakarak seçebilirsiniz: Acer Nitro 5 AN515-45-R841 - HP Pavilion Gaming 15-ec2059nt (68N74EA) Karşılaştırması - Epey

Hele ikisi aşağı yukarı aynı, sadece giriş farkı var. Bir de Pavilion'un RAM 2x4 ama Acer hakkında bilgi bulamadım. Belki 1x8'dir onu almak daha mantıklı olabilir. Şu an Acer, sorduğunuz Huma'dan çok daha üstün ve aynı fiyata bulunabiliyor.

Hele onun satış linkini de atıyorum: ACER Nitro 5 An515-45 R5 5600h 8gb 512gb Ssd Gtx1650 Dos 15.6 Fhd 144hz Notebook Nh.qb9ey.003 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı