Shaw Dickerson
Hectopat
- Makaleler
- 2
Tabikide götürür.bahsettiğiniz asus daha çok hoşuma gitti çok teşekkürler öneri için. 3050Ti beni uzun süre götürür mü acaba
Tabikide götürür.bahsettiğiniz asus daha çok hoşuma gitti çok teşekkürler öneri için. 3050Ti beni uzun süre götürür mü acaba
İnternette gezinirken fanlar kapalı oluyor daha çok. Şarjdayken internette gezinince sitedeki animasyonların ağırlığına göre değişiyor. Şu an şarjda kullanıyorum ve chrome + intellij + discord açık. Fan neredeyse hiç çalışmıyor 50-55 derece arası takılıyor. Kulağı iyice dayayınca çalıştığı fark ediliyor.fan sesi internette gezinirken veya bilgisayarı çok zorlamıyorken nasıl?
yazılımsal sıkıntı yaşamayacağımı bilsem kesinlikle direkt alırım. O kadar hoşuma gidiyor ki kasası ve özellikleri. Ama kronik sorunu var diyen insan sayısı da az değil.İnternette gezinirken fanlar kapalı oluyor daha çok. Şarjdayken internette gezinince sitedeki animasyonların ağırlığına göre değişiyor. Şu an şarjda kullanıyorum ve chrome + intellij + discord açık. Fan neredeyse hiç çalışmıyor 50-55 derece arası takılıyor. Kulağı iyice dayayınca çalıştığı fark ediliyor.
Şu an elimde ve alet daha çok yeni. Geçtiğimiz hafta ben de böyle konu açmıştım. Sorun olacağını sanmıyorum. Sürekli oyun oynayan kişiler için evet sorun çıkaracak bir cihaz. Sürekli oyun oynamayacaksan M1 Macbook alternatifi bir alet.yazılımsal sıkıntı yaşamayacağımı bilsem kesinlikle direkt alırım. O kadar hoşuma gidiyor ki kasası ve özellikleri. Ama kronik sorunu var diyen insan sayısı da az değil.
yani oyun oynamıyor değilim. Macbook okulumda sıkıntı çıkartır. Macos kullanmayı pek sevmiyorum.Şu an elimde ve alet daha çok yeni. Geçtiğimiz hafta ben de böyle konu açmıştım. Sorun olacağını sanmıyorum. Sürekli oyun oynayan kişiler için evet sorun çıkaracak bir cihaz. Sürekli oyun oynamayacaksan M1 Macbook alternatifi bir alet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.