Monster bilgisayarı kasa olarak kullanma

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
24" monitör alacağım ve bilgisayarı kasa olarak kullanmak istiyorum.
Sorum şu; bu bilgisayarı aparat sayesinde ekranı kapalı dik bir biçimde kullanabilir miyim? Cihaz çok ısındığı için ekranı kapatınca ilerleyen zamanlarda bilgisayarın kendi ekranında ısınmadan kaynaklı problem yaşar mıyım?

(Monster Abra A7 12.1, GTX 1650, i510300H)

24" monitör alacağım ve bilgisayarı kasa olarak kullanmak istiyorum.
Sorum şu; bu bilgisayarı aparat sayesinde ekranı kapalı dik bir biçimde kullanabilir miyim? Cihaz çok ısındığı için ekranı kapatınca ilerleyen zamanlarda bilgisayarın kendi ekranında ısınmadan kaynaklı problem yaşar mıyım?

(Monster Abra A7 12.1, GTX 1650, i510300H)

Şimdi hocam şöyle ki bazı telefonları bilirsiniz "Akıllı Kapak" denen mıknatıslar yardımıyla çalışan kapağın konumuna göre telefon ekranının otomatik açılıp kapanmasını sağlayan kapaklı kılıflar vardır. İşte laptop kapakları da böyle işler ekranın olduğu kısımda ufak bir mıknatıs vardır laptop kapağının kapanması durumunda laptop uyku moduna geçer bunun en basit çözümü laptop kapağındaki mıknatısları sökmek olabilir eğer ana laptop ekranı Windows ayarlarından devre dışı bırakılırsa laptop üzerindeki ekran ısınmaz.

Şimdi hocam şöyle ki bazı telefonları bilirsiniz "Akıllı Kapak" denen mıknatıslar yardımıyla çalışan kapağın konumuna göre telefon ekranının otomatik açılıp kapanmasını sağlayan kapaklı kılıflar vardır. İşte laptop kapakları da böyle işler ekranın olduğu kısımda ufak bir mıknatıs vardır laptop kapağının kapanması durumunda laptop uyku moduna geçer bunun en basit çözümü laptop kapağındaki mıknatısları sökmek olabilir eğer ana laptop ekranı Windows ayarlarından devre dışı bırakılırsa laptop üzerindeki ekran ısınmaz.
Klavye kısmından gelen sıcaklık fazla olduğu için uzun vadede etkiler mi diye düşündüm?. Ama laptopun alt kısmı açıkta olacağı için daha iyi soğuyacak. Bir problem yaratmaz herhalde.

Klavye kısmından gelen sıcaklık fazla olduğu için uzun vadede etkiler mi diye düşündüm? Ama laptopun alt kısmı açıkta olacağı için daha iyi soğuyacak. Bir problem yaratmaz herhalde.

Hava açıklık bulduğu her yerden kendini dışarı atar kapağı açık tutmak klavyeden sıcaklığın dışarı atılmasını kolaylaştıracaktır. En sağlıklı kullanım şekli kapağı açık bırakıp sadece 2. ekran diyerek kullanmak.
53F97C2D-7500-44E9-B765-98BFC6F7FC9D.jpeg

Hava açıklık bulduğu her yerden kendini dışarı atar kapağı açık tutmak klavyeden sıcaklığın dışarı atılmasını kolaylaştıracaktır. En sağlıklı kullanım şekli kapağı açık bırakıp sadece 2. ekran diyerek kullanmak.Eki Görüntüle 1609186
Teşekkürler. Monitörünüz 27" değil mi? Sistemim çok güçlü olmadığı için Dell 23.8" bunu satın almayı düşünüyorum. Memnun musunuz monitörden.

Isi ekranda bir soru olusturmaz. Windostan guc yonetiminden kapagi kapatma eylemini hic bir sey yapma derseniz. Kapagi kapattiginizda laptop ekranina enerji gitmez isi kaynakli sorun olusturmaz. 2k-4k monitore bosa para vermeyin ekran kartiniz oyunlarda o cozunurlugu beslemez. Kasa olarak kullanabilirsiniz

Isi ekranda bir soru olusturmaz. Windostan guc yonetiminden kapagi kapatma eylemini hic bir sey yapma derseniz. Kapagi kapattiginizda laptop ekranina enerji gitmez isi kaynakli sorun olusturmaz. 2k-4k monitore bosa para vermeyin ekran kartiniz oyunlarda o cozunurlugu beslemez. Kasa olarak kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim. Zaten sistemim çok güçlü olmadığı için 2K bir monitör almayacağım. İleride kasaya geçeceğim için en azından kaliteli bir monitörüm olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı