Merhaba arkadaşlar, bugün yeni aldığım Monster leptoba oluşan bazı sorunlardan dolayı format atacaktım. Flash belleğe ISO dosyası hazırlayıp yazdırdım ve PC'yi kapatıp BIOS'a girdim fakat buradaki BIOS menüsü bildiğimden farklı. Nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Normal bildiğimiz gibi Advanced bölümünde boot var ise oradan yapacaksınız. Ayrıca F7 veya F8 spamlayın açılırken bazı sistemlerde direkt olarak boota atıyor. Ayrıca ESC ve F12 de işe yarayabilir. Monster'ın BIOS tuşu bildiğim kadarı ile F2'idi. Emin değilim ancak.
Hocam galiba uyudunuz ama sabah bakarsınız
bu videodaki yöntemleri dene eğer sorunun çözülmezse çünkü Windows internet olmadan gizlice Update yapıyor diye biliyorum.
bu videodaki yöntemleri dene eğer sorunun çözülmezse çünkü Windows internet olmadan gizlice Update yapıyor diye biliyorum.
Hallettim hocam hatta tüm driverları yükledim ama 3 tanesi yüklenmesi açmadı hata verdi bende Windows Update taradım hepsi güncel dedi sorun olmaz değil mi hocam herhalde yüklenmiştir umarım o 3 driver.
Hallettim hocam hatta tüm driverları yükledim ama 3 tanesi yüklenmesi açmadı hata verdi bende Windows Update taradım hepsi güncel dedi sorun olmaz değil mi hocam herhalde yüklenmiştir umarım o 3 driver.
Hocam Windows'un irternet yokken Update yaptığını bilmiyordum bir de bir yandan Update bir yandan ben elle kurunca birbirine giriyor karışıyor işler bende Windows Update kilitleyip hepsini manuel elle kurdum sonra Update açıp eksiklerimi kapattım ama 3 tanesi kurulmadı elle acaba Update kurmuş mudur onları hocam uyuyorsunuz galiba uyanınca dönerseniz sevinirim.
Onlarin hepsini kurdum hocam manuel şekilde böyle şey vardı ipczip isczip tarzı değişik isimli driverlar vardı onları kuramadım bir de s ile başlayan bir driver vardı onlar kurulmadi.
Onlarin hepsini kurdum hocam manuel şekilde böyle şey vardı ipczip isczip tarzı değişik isimli driverlar vardı onları kuramadım bir de s ile başlayan bir driver vardı onlar kurulmadi.
Eğer araştırdıklarım doğruysa internetinizde bir sorun yoksa ipczip driverları kurmanıza gerek yok o s ismiyle başlayan driver önemliyse kendisi kurar.