Çözüldü Monster BIOS menüsünden Windows 11 format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan cec

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 8gb
32gb ram
intel i7 13700h
1tb ssd
Merhaba arkadaşlar, bugün yeni aldığım Monster leptoba oluşan bazı sorunlardan dolayı format atacaktım. Flash belleğe ISO dosyası hazırlayıp yazdırdım ve PC'yi kapatıp BIOS'a girdim fakat buradaki BIOS menüsü bildiğimden farklı. Nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Hocam Drive ile yüklemeyi bilmiyorum maalesef. Başka çözüm var mı?

Normal bildiğimiz gibi Advanced bölümünde boot var ise oradan yapacaksınız. Ayrıca F7 veya F8 spamlayın açılırken bazı sistemlerde direkt olarak boota atıyor. Ayrıca ESC ve F12 de işe yarayabilir. Monster'ın BIOS tuşu bildiğim kadarı ile F2'idi. Emin değilim ancak.
Neden ayırıyorsunuz ki? Eğer bir sebebi yok ise ayırmadan devam edin.

Hocam oyunları D ye kuracağım o yüzden
Bir de hocam attığınız videoda ürün anahtarı soruyor, Windows 11 Pro mu Home kurulacak diye soruyor bana bunların hiçbirini sormadı neden acaba biliyor musunuz çünkü benim ürün anahtarım 11 home singlue language.

Buyurun hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240825-014622_Gallery.jpg
    Screenshot_20240825-014622_Gallery.jpg
    337,8 KB · Görüntüleme: 34
Hocam oyunları D ye kuracağım o yüzden.
Bir de hocam attığınız videoda ürün anahtarı soruyor, Windows 11 Pro mu Home kurulacak diye soruyor bana bunların hiçbirini sormadı neden acaba biliyor musunuz çünkü benim ürün anahtarım 11 Home singlue language.

Buyurun hocam.

Diskler oluşturulmuş orada sadece Windows'u hangi alana kuracaksınız isterseniz 409 GB'lık alana isterseniz de 431 GB'lık alana kurun Windows'un kurulacağı yer C diski olur bu arada eğer ürün anahtarı anakarta gömülüyse sormayabilir.

Diskler oluşturulmuş orada sadece Windows'u hangi alana kuracaksınız isterseniz 409 GB'lık alana isterseniz de 431 GB'lık alana kurun Windows'un kurulacağı yer C diski olur bu arada eğer ürün anahtarı anakarta gömülüyse sormayabilir.

Hocam bir de şimdi bu Windows 11 Home mu kuracak onu bilmiyorum o nasıl olacak çünkü PC aldığımda 11 Home idi ürün anahtarı ile birlikte
Hocam bir de yeniden başlattı kurulum tamamlanınca yeniden başlatırken flashi çıkarttım öyle yapmak lazım değil mi 2 kere kurması için.

Hocam bir de şimdi bu Windows 11 Home mu kuracak onu bilmiyorum o nasıl olacak çünkü PC aldığımda 11 Home idi ürün anahtarı ile birlikte.
Hocam bir de yeniden başlattı kurulum tamamlanınca yeniden başlatırken flashi çıkarttım öyle yapmak lazım değil mi 2 kere kurması için.

Eğer PC de ilk aldığınızda Home kurulu ise ve siz başka bir Windows sürümü seçmediyseniz Home kurar.

Hocam bir de şimdi bu Windows 11 Home mu kuracak onu bilmiyorum o nasıl olacak çünkü PC aldığımda 11 Home idi ürün anahtarı ile birlikte.

Evet tekrar kurulum ekranına atmaması için flashı çıkarmanız gerekir doğru yapmışsınız şimdi PC ekranında ne yazıyor?

Evet kurulum tamamlandığı için artık belleği çıkartacaksınız. Ancak hayır 2 kere kurmak için değil şu anda zaten kurulmuş olmalı bir sorun oluşmadıysa.

Eğer PC de ilk aldığınızda Home kurulu ise ve siz başka bir Windows sürümü seçmediyseniz Home kurar.

Tamam hocam çok çok çok sağ olun gecenin bu vaktinde bana yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim kendinize iyi bakin konuyu kapatıyorum. Teşekkürler size de
#attıla453

Evet tekrar kurulum ekranına atmaması için flashı çıkarmanız gerekir doğru yapmışsınız şimdi PC ekranında ne yazıyor?

Hocam reklamlar soruyor işte ülke vs bilgisayar adı şifre falan bunlar var hocam bir de ben driverlari nereden kurayım önceden Monster flash yollamıştı içinde program vardı onunla kurmuştum şimdi format atmak için flashi sıfırladım gitti hepsi.

Hocam reklamlar soruyor işte ülke vs bilgisayar adı şifre falan bunlar var hocam bir de ben driverlari nereden kurayım önceden Monster flash yollamıştı içinde program vardı onunla kurmuştum şimdi format atmak için flashi sıfırladım gitti hepsi.

Laptopun markası ne yani tam modeli?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı