Neden BIOS güncelliyorsunuz ki? Laptoplarda eğer stabil çalışıyorsa güncellemeye gerek yok, zira masaüstü bilgisayarlar gibi işlemci yükseltme tarzı işlemler yapılmıyor laptopta.Monster'dan dosyaları aldım ama güncellemeyi yapmadım internetteki videoların çoğu eski o yüzden olmuyor.
bazı oyunlarda çökmeler yaşıyorum.Bazen mavi ekran bile yiyorum sistemim yetmesine rağmen.işlemcim 13. nesil olduğundan olabilirmi acaba mikrocode güncellemesini yapmadımNeden BIOS güncelliyorsunuz ki? Laptoplarda eğer stabil çalışıyorsa güncellemeye gerek yok, zira masaüstü bilgisayarlar gibi işlemci yükseltme tarzı işlemler yapılmıyor laptopta.
O sorun yalnızca masaüstü bilgisayarlarda diye biliyorum yanlışım olabilir ama. Isıları kontrol ettiniz mi, bi de bakımlar yapıldı mı yakın zamanda?bazı oyunlarda çökmeler yaşıyorum.Bazen mavi ekran bile yiyorum sistemim yetmesine rağmen.işlemcim 13. nesil olduğundan olabilirmi acaba mikrocode güncellemesini yapmadım
O sorun yalnızca masaüstü bilgisayarlarda diye biliyorum yanlışım olabilir ama. Isıları kontrol ettiniz mi, bi de bakımlar yapıldı mı yakın zamanda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.