Monster bip sesi çıkarıp kapanıyor

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, laptopum uzun bip sesi veriyor, ben kapatana kadar. Bir sınırı yok, 30-40 kere verdiği oluyor. Fanlar tıkırtılı dönüyor normalde de. Sanırım fanlarda sorun var. Temizliği yapıldı, sıcaklıkla ilgili bir sıkıntı yok. Sizce sorun ne? İzmir'de yaşıyorum, buradaki teknik servis yapabilir mi?

Benim de öyleydi servise verdim 2 fan değişecek. Fanlarda sıkıntı var büyük ihtimalle. Bip sesi vermesi ondan. Tıkırtılı dönmemesi lazım.

Benim de öyleydi servise verdim 2 fan değişecek. Fanlarda sıkıntı var büyük ihtimalle. Bip sesi vermesi ondan. Tıkırtılı dönmemesi lazım.
Dönüyor bazen böyle duruyor gibi oluyor falab bir değişik dönüyor. Ondandır dimi anakarttan falan değildir.

Dönüyor bazen böyle duruyor gibi oluyor falab bir değişik dönüyor. Ondandır dimi anakarttan falan değildir.
Anakartla alakası yok. Benim de öyleydi en sonunda fan hiç çalışmadı biplemeye başladı pc daha öncesinde rulman sesi gibi ses çıkartıyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…