Monster bilgisayar bip sesleri çıkarıp kapanıyor

Yusuf Murat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3050ti 4gb VRAM 16gb RAM i5-11400H (Laptop)
Monster Abra A5 17.2.3. cihazımda oyun oynarken en az 20'den fazla bip sesi çıkıp bilgisayar kendini kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlata girip olay görüntüleyicisi yazın. Olay görüntüleyicisinde "hata" veya benzeri şekilde belirtilen verilere göz atın. Eğer alabiliyorsanız şüpheli görünen (donanımla alâkalı olan) verilerin SS ini alın ve bizimle paylaşın.
Tamamdır.

Program karışık geldi ama hata başlığı altında bunlar var. Bi de uyarılar kısmı var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2361).png
    Ekran Görüntüsü (2361).png
    369,2 KB · Görüntüleme: 24
Windows günlüklerine bakabilir misiniz? Orada daha detay vardır muhtemelen.

Windows günlüklerine bakabilir misiniz? Orada daha detay vardır muhtemelen.
Görsel yüklediğimde site bir sunucu hatası oluştu, daha sonra tekrar deneyin diyor o yüzden yazılı anlatacağım.Windows Günlükleri>Sistem menüsünde yaklaşık olarak oyunu oynadığım ve hatayı aldığım saate bakınca Service Control Manager, DistributedCOM ve Application Popup'ın hata verdiğini söylüyor(birden fazla kez tabikide). Ayrıca muhtemelen tam uyarıyı aldığım anda da TPM-WMI hata vermiş.

Spesifik bir oyunda iken mi çöküyor, yoksa her oyunda mı? Benzer bir durumu ben BattleEye Anticheat yüzünden yaşamıştım. Event idleri ve varsa hataların detaylarını da paylaşabilir misiniz? Doğru iz üzerindeyiz sanırsam.

Spesifik bir oyunda iken mi çöküyor, yoksa her oyunda mı? Benzer bir durumu ben BattleEye Anticheat yüzünden yaşamıştım. Event idleri ve varsa hataların detaylarını da paylaşabilir misiniz? Doğru iz üzerindeyiz sanırsam.
Bilgisayar bir süredir açık ve herhangi bi sorun olmadı. Hatayı shader mod yüklü Minecraft oynarken alıyorum ama daha öncede oynuyorum ve bu hatayı almamıştım yine de dediğiniz gibi oyundan da olabilir. Dediğiniz event idlerini anlamadım ama hataların ayrıntılarını paylaşayım. Sunucu hatası ile görsel yüklenemedi demeye devam ediyor başka bir cihazdan görselleri yüklemeyi deneyeceğim.

Şimdi telefondan denedim ama bir türlü görsel yükleyemedim anlaşılan konuya görsel yükleyebildiğim zaman devam edeceğiz bende bu süre içerisinde diğer oyunlarda hatayı verip vermeyeceğine bakarım.

Minecraft'ı farklı bir shader modu ile saatlerce oynadım ve herhangi bir sorun olmadı muhtemelen sorun shader modundan kaynaklanıyormuş. Yani sorun şimdilik çözüldü sayılır.

Son düzenleme:
Minecraft'ı farklı bir shader modu ile saatlerce oynadım ve herhangi bir sorun olmadı muhtemelen sorun shader modundan kaynaklanıyormuş. Yani sorun şimdilik çözüldü sayılır.
Sevindim. Sorun devam ederse yazın, bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı