Monster bip sesinden sonra kapanma sorunu

MehmetCeyy

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba iyi forumlar

Bilgisayarım bip sesini çıkarttıktan kısa bir süre sonra kapanıyor. Garantiye verdim fakat sorunun fanların tozlanma olduğunu belirttiler. Fakat garantiden geldikten sonra çok süre geçmemesine rağmen aynı sorunu tekrar yaşıyorum, bu süre zarfında tekrardan tozlanacağını sanmıyorum. Genellikle bu bip sesi şarja takılı olduğunda oluyor. Son olarak bataryamın ömrü çok azalmış durumda fakat sebebinin bu olduğunu sanmıyorum, çünkü bataryasız da bu sorunu yaşıyorum sizce ne olabilir?

Video bu şekilde:
https://youtube.com/shorts/HR6Dw0nF7...OszRp7wkaN8xbY

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar garantiye gönderin sorunun aynı olduğunu ve 3. tekrarında misli ile değişim hakkınız olduğunu söyleyerek. Bende de bir sürü problem vardı. İlkinde temizlik yaptık fan değiştik demişler geri göndermişler. Temizlik bile düzgün yapılmamış diğer fan toz içinde idi. 2. göndermemde tüm problemleri videoya çekip linkleri ile gönderdim. Anakart problemli olduğu ortaya çıktı ve değişim kararı çıktı. Malının arkasında durduğu için de memnun kaldım monster dan. Ama ilkinde adam akıllı bir teknisyen denk gelmemiş. Size de öyle olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…