Monster Botebook ekran kartı onarımı

yebgha

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Monster Tulpar T7 v2.4 markalı bilgisayarım bozulduğu için servise gönderdim, ekran kartının bozulduğunu söyleğerek 780M takmak için 3100 lira civarı bir fiyat istediler doğal olarak reddettim. Sonra servisi tekrar aradığımda, bilgisayarın 900M serisine kadar desteklediğini ve herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Ucuza 980M veya 980M SLI ekran kartı arıyorum. İkinci el tercihim, bunları bulabileceğim yerler hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Ve siz ne önerirsiniz?

Bahsettiğin sistem bir laptop ve inan bana laptopa parça bulmak zor iştir bununla birlikte garantin var mı neden senden tüketici hatası olmayan bir şey için para talep ettiler?

Selam Kardeşim bilgisayarı aldığın yıl nedir?

2013-2014 senelerinde aldım arkadaşlar o yüzden maalesef garantim yok.
O Yılların Ekran Kartlarını Bulman Biraz Zor Teknik Servisin önerdiği fiyat yüksek
işin biraz zor
Ama Tavsiyem Şudur Parçayı Araştırıp Çinden Alabilirisin Çin Diye Kötü Diye Düşünme Genede iyi oluyorlar

yardımlarınız için teşekkür ederim araştırma konusunda pek iyi değilim eğer boş vaktiniz olur da link bırakabilirseniz müteşekkir olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı