Çözüldü Monster Control Center 3.0 OSD Only Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, Monster marka cihazım için Control Center 3.0 indirdim ama açınca OSD Only diye bir hata veriyor. Monster'ın sitesinden yüklemeyi deneyince uygulama hiç açılmıyor, Microsoft Store'dan indirince bu hatayı veriyor. Diğer forumlarda vs çok fazla kişi bu sorunu yaşamış ve çözüm bulamamış. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

1654410879538.png

Not: Uygulamayı açınca arka planda açık duruyor ama hiçbir şekilde etkileşime geçemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok yanlış anladınız Abra A7 V11'den bahsediyorum.
Hocam az önce denedim, daha önce de denemiştim. V11 serisi Tongfang, benim cihazım ise (v12) Clevo kasa olduğu için v11'in kontrol merkezinden herhangi bir işlem yapamıyorum. Etkileşime geçebiliyorum, sadece oyun modu vs ayarlanmıyor.
Hocam az önce denedim, daha önce de denemiştim. V11 serisi Tongfang, benim cihazım ise (v12) Clevo kasa olduğu için v11'in kontrol merkezinden herhangi bir işlem yapamıyorum. Etkileşime geçebiliyorum, sadece oyun modu vs ayarlanmıyor.
Sorunu çözdüm.
Microsoft Store'da Control Center 3.0'ın yorumlarına bakarken bir arkadaşın oraya çözümü yazdığını gördüm. Çözüm şu şekilde:

Aygıt Yöneticisi'ne girin, orada "Sistem aygıtları" olacak. Orayı açın ve "Acpi Bridge" yazana sağ tıklayıp cihazı kaldır diyin. Sonrasında yukarıda , sol üstte "Eylem" var. Oradan "Donanım değişikliklerini tara" diyip bilgisayarı yeniden başlatın ve uygulama sorunsuz çalışıyor olacak.
@emr0 sizi de uğraştırdım hocam, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yok yanlış anladınız Abra A7 V11'den bahsediyorum.
Sorunu çözdüm.
Microsoft Store'da Control Center 3.0'ın yorumlarına bakarken bir arkadaşın oraya çözümü yazdığını gördüm. Çözüm şu şekilde:

Aygıt Yöneticisi'ne girin, orada "Sistem aygıtları" olacak. Orayı açın ve "Acpi Bridge" yazana sağ tıklayıp cihazı kaldır diyin. Sonrasında yukarıda , sol üstte "Eylem" var. Oradan "Donanım değişikliklerini tara" diyip bilgisayarı yeniden başlatın ve uygulama sorunsuz çalışıyor olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam az önce denedim, daha önce de denemiştim. V11 serisi tongfang, benim cihazım ise (V12) Clevo kasa olduğu için V11'in kontrol merkezinden herhangi bir işlem yapamıyorum. Etkileşime geçebiliyorum, sadece oyun modu vs ayarlanmıyor.

Sorunu çözdüm.

Aygıt Yöneticisi'ne girin, orada "sistem aygıtları" olacak. Orayı açın ve "ACPI bridge" yazana sağ tıklayıp cihazı kaldır deyin. Sonrasında yukarıda, sol üstte "eylem" var. Oradan "donanım değişikliklerini tara" deyip bilgisayarı yeniden başlatın ve uygulama sorunsuz çalışıyor olacak.

Önemli değil sorunu çözdüğünüze sevindim.

Merhaba, Monster marka cihazım için Control Center 3.0 indirdim ama açınca OSD Only diye bir hata veriyor. Monster'ın sitesinden yüklemeyi deneyince uygulama hiç açılmıyor, Microsoft Store'dan indirince bu hatayı veriyor. Diğer forumlarda vs çok fazla kişi bu sorunu yaşamış ve çözüm bulamamış. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Eki Görüntüle 1409732

Not: Uygulamayı açınca arka planda açık duruyor ama hiçbir şekilde etkileşime geçemiyorum.
çok çok çok teşekkür ederim. control centerı önceden nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde halletmiştim ama bugün bi güncelleyeyim dedim ve yine aynı osd only sorunu çıktı. sizin dediğinizi yaptım anında düzeldi çok teşekkürler.

çok çok çok teşekkür ederim. control centerı önceden nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde halletmiştim ama bugün bi güncelleyeyim dedim ve yine aynı osd only sorunu çıktı. sizin dediğinizi yaptım anında düzeldi çok teşekkürler.
Rica ederim işe yaradığınasevindim.

Sen adeta tanrı tarafından yollanmış bir meleksin. Çok teşekkürler yeniden ve yeniden. Bir de eğer ki Control Center'da Fan Speed Setting, LEDs Keyboard Setting gibi kısımlara tıkladığınızda açılmıyor ise Microsoft Store'daki Clevo Co. Kullanıcısından ilgili uygulamaları indirin, sorununuzu çözecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı