Monster Control Manager .NET FRAMEWORK Hatası

Eki Görüntüle 396266

Eklediğiniz dikdörtgen indirmeyi denedim fakat eklediğim eklentideki hatayı aldım (europa ve usa versiyonlarını denedim) Sonra dedim ki eklerken sıkıntı olmuştur verdiğiniz linkten girip sizin yazınızda verdiğiniz versiyonu (1,0,76) olanı bulup indirmeyi denedim fakat yine eklediğim resimdeki hatayı aldım. Başka çözümü nedir Recep Bey ?

Teknik servisi cuma aradım fakat silip yeniden kurmaktan başka yardımcı olamadılar

Asia sunucusu çalışıyor.
 
Asia sunucusu çalışıyor.


İndirdim ve kurdum fakat bu sefer .net framework hatası almıyorum ama programı açmak istediğimde ekranda yüklenme beliriyor sonra o yüklenince hiçbir şey açılmıyor. Arka planda da bir şey yok yani program çalışmıyor. Bugün yine teknik serivisi aradım, silip kurdular ve dxdia'ga baktı windows versiyonuna baktı. Güncelleme var mı diye baktı kapadı o kadar. Bana bir çözüm de sunmuyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Geceleri çizim yapıyorum ve gözlerim hassas biraz, klavye ışığını kendi üstünden kısamıyorum ve en parlakta olduğu için beni rahatsız ediyor. Başka çözüm yolu var mı Recep Bey?
 
İşaretsiz bıraktıktan sonra kaldırın demişsiniz nasıl kaldıracağım ? Kurulu olarak denetim masasında gözükmüyor.
İlk mesajımda açıklamıştım. İşareti kaldırın işte sonra tamam tıklayın bunun neresi anlaşılmadı?
 
Verdiğim linkteki Control Center sürümlerini deneyin.


Verdiğiniz linkten şu sürümleri indirdim :

1.0.51
1.0.64
1.0.65
1.0.76

Bu sürümlerden sadece en baştaki net framework hatası verdi. Diğerleri ise başlatmak istediğiniz zamanda ekranda yüklenme beliriyor ama yükleme bitince hiçbir şekilde programlar açılmıyor. Daha da sürüm bulamadım. Monster'ın t5 serisinde en güncelinin driver ını indirdim fakat açılıyor ama ayar yapamıyorum.

Klavyenin üstündeki eklentiler de çalışmıyor , yani klavye parlaklığı kısma gibi şeyleri yapamıyorum


İlk mesajımda açıklamıştım. İşareti kaldırın işte sonra tamam tıklayın bunun neresi anlaşılmadı?

Terslemenize gerek yok hocam. Dediklerinizi yaptım. Hatada değişen bir şey olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Terslemenize gerek yok hocam. Dediklerinizi yaptım. Hatada değişen bir şey olmadı
Terlemiyoruz, doğru düzgün soru soruyoruz. İstenilenleri de hala yapmadınız. Sonuç dosyalarını istedik hala paylaşmadınız. İşareti kaldırdığınıza dair görsel eklemediniz. Güncel hatanın log kaydını paylaşmadınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı