Monster driver nasıl kurulmalı?

Davy Jones 1453

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel Core i7-12700H
Ekran Kartı: RTX 4060
RAM: 16GB RAM
Selam, Monster Tulpar laptopa sahibim. Monster'in kendi sitesinde bu laptop için drivlerlar var. Onların hepsini tek tek kursam olur mu bir sırası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Monster Tulpar laptopa sahibim. Monster'in kendi sitesinde bu laptop için drivlerlar var. Onların hepsini tek tek kursam olur mu bir sırası var mı?

Herhangi bir sırası yok, sürücülerin güncel olup olmadığına bakmanız yeterli.

Hepsini derken bazıları eski veya yeni guncelleme sırasıyla geliyor maalesef tasarım ve liste yapma konusunda iyi değiller ayni ada benzeyeni en ustteki indir ondan sonra daha indirme bir de ekran kartını sürücüsünü kendi sitesinden yani NVIDIA AMD üzerinden indir.

Aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz. Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir kısmı çıkacak güncelse güncel yazar.
ME driverini kurmustum baktım
1766066252777.png
böyle gösteriyor sitede güncelleme tarihi 3 ekim 2024 gösteriyor güncelliyorum sürücüyü

Sitedekini kurdum, güncellemeye bastığımda bilgisayarınızda zaten en iyi sürücü var diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı