Monster fare makrosu nasıl yavaşlatılır?

lakabenes

Centipat
Daha fazla  
Monster farede basılı tutma makrosu yapınca 100 CPS falan oluyor. Nasıl bunu 11-12 yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyor ;)

Biliyorum o yüzden sordum.
Makrolardan nefret ederim dostum (Minecraft) ben emek vererek 1 ayda drag öğrendim biraz uğraş emin ol makro kullanmadığın halde herkes makro diyecek.

Biliyorum o yüzden sordum.
Makrolardan nefret ederim dostum (Minecraft) ben emek vererek 1 ayda drag öğrendim biraz uğraş emin ol makro kullanmadığın halde herkes makro diyecek.
Minecraft'ı 2015-2020 arası oynadım, bir çok click tekniği ve oyun modunu oynadım. Merak etme. Ben senden daha eskiyim büyük ihtimal :) Hayatta da bir kere makro denedim bir daha makro kullanmadım.

Yani azaltmak için ya farketmez
Hile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyor ;)

Zaten ben o kadar yapıyorum merak etme.
Mc de oynamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı