Hile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyorNiye 11-12?
Hile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyor![]()
Minecraft'ı 2015-2020 arası oynadım, bir çok click tekniği ve oyun modunu oynadım. Merak etme. Ben senden daha eskiyim büyük ihtimalBiliyorum o yüzden sordum.
Makrolardan nefret ederim dostum (Minecraft) ben emek vererek 1 ayda drag öğrendim biraz uğraş emin ol makro kullanmadığın halde herkes makro diyecek.
Minecraft'ı 2015-2020 arası oynadım, birçok Click tekniği ve oyun modunu oynadım. Merak etme. Ben senden daha eskiyim büyük ihtimalhayatta da bir kere makro denedim bir daha makro kullanmadım.
Konu sahibi ben değilim?O zaman niye istiyorsun ki?
Yani azaltmak için ya farketmezNiye 11-12?
Hile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyor![]()
Mc de oynamıyorumHile amaçlı (büyük ihtimal Minecraft) oyunlarda kullanacak, 10-11 ortalama çoğu insanın yaptığı bir hız değeri ve tespit edilmesin diye o hız civarını istiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.