Monster Gaming laptop işlemci şeçimi

SerdarAydın

Centipat
Monster'ın sitesindeki Abra serisindeki Gaming laptoplarda işlemci olarak i5 9300H ve i7 9750H var. Özelleştirme olarak hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan monster sayfasinda 9. Nesil satisi varmi ben goremedim. Suan 10. Nesil 10300 ve 10975 satislari var ve fiyatlarda ondanmi yukseldi acaba suan gerci dolarda yukseliyor. Biran once almakmi lazim yoksa beklemekmi laİm bilemedim dolar surekli artyor.

Reis geç gördüm biraz kusura bakma 6 - 6.5 civarı verebilirim

İşlemci Intel olmasi lazım AMD olması mümkünse
Ekran kartinda da GTX 1650 hoşuma gitti sen ayarlarsin
Reis geç gördüm biraz kusura bakma 6 - 6.5 civarı verebilirim

İşlemci Intel olmasi lazım AMD olması mümkünse
Ekran kartinda da GTX 1650 hoşuma gitti sen ayarlarsin
Reis birkaç laptop buldum fakat sorun şu ekonomik krizler ve dolardan dolayı intel işlemci li yok amd çoğunluk intel pc ler uçmuş gerçekten piyasa berbat yinede sen bunlara bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ilir-bilgisayar-fx505dt-bq051-p-HBV00000N21Z3

Fiyatlar Ve piyasa bitik. Reis bide dün gece uyudum kusura bakma daha yeni kalktım ancak döndüm

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200416-120340_Chrome.jpg
    Screenshot_20200416-120340_Chrome.jpg
    217,3 KB · Görüntüleme: 40
Bütçen çok yeterli değilse i5'in yeterli olacağını düşünüyorum. Şuan i5 9300H ile beraber GTX 1650 kullanıyorum. Çok yüksek grafikli oyunlarda oynadım, yeri geliyor programda yazıyorum. Oyunlarda kullanım olarak işlemcinin %20'yi geçtiğine çok rastlamadım. Ancak şuan 9.nesil satışları durdurulmuş sanırım bu yüzden fiyatlarda bir hayli artış var. Olurda 9.nesil bulabilirsen kaçırma derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı