Monster Gaming laptop işlemci şeçimi

Şu an Monster sayfasinda 9. nesil satisi varmi ben goremedim. Şu an 10. nesil 10300 ve 10975 satislari var ve fiyatlarda ondanmi yukseldi acaba şu an gerci dolarda yukseliyor. Biran once almakmi lazim yoksa beklemekmi laim bilemedim dolar surekli artyor.

9. nesil işlemciler var iken fiyatları yükselttiler. Alacağım bilgisayar 1 yılda 1200 TL daha arttı. 10. nesil yeni işlemciler gelmiş. İşin garibi 1650 Ti diye bir model yok diye biliyorum. Ama adamlar yeni satışa çıkarmışlar. Orada var gözüküyor.

Maalesef 9. nesil
Suan monster sayfasinda 9. Nesil satisi varmi ben goremedim. Suan 10. Nesil 10300 ve 10975 satislari var ve fiyatlarda ondanmi yukseldi acaba suan gerci dolarda yukseliyor. Biran once almakmi lazim yoksa beklemekmi laİm bilemedim dolar surekli artyor.
Maalesef 9. nesil satışı şu anda yok ilerki haftalarda başka online satış sitelerinde(hepsiburada, n11 vs.) 9.nesil işlemcili notebook satışı olabilirmiş.

Suan monster sayfasinda 9. Nesil satisi varmi ben goremedim. Suan 10. Nesil 10300 ve 10975 satislari var ve fiyatlarda ondanmi yukseldi acaba suan gerci dolarda yukseliyor. Biran once almakmi lazim yoksa beklemekmi laİm bilemedim dolar surekli artyor.
9.nesil 2 gün önce vardı şuan 10.nesil bende almayı düşünüyorum ama bence beklemek en mantıklısı
9. nesiller hala sitede var altlara bakınız ama stokta yok.
Kaldırdılar galiba
Bütçen çok yeterli değilse i5'in yeterli olacağını düşünüyorum. Şuan i5 9300H ile beraber GTX 1650 kullanıyorum. Çok yüksek grafikli oyunlarda oynadım, yeri geliyor programda yazıyorum. Oyunlarda kullanım olarak işlemcinin %20'yi geçtiğine çok rastlamadım. Ancak şuan 9.nesil satışları durdurulmuş sanırım bu yüzden fiyatlarda bir hayli artış var. Olurda 9.nesil bulabilirsen kaçırma derim.
Şuan alabilecek bütçem yok zaten yani tam yeterli değil bütçe toplamaya çalışıyorum Haziran temmuz gibi düşünüyorum alabilirsem inşallah o zamana piyasa düşer

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı