Monster GTX 1650 Laptop alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
  • Intel Coffee Lake Core i7-9750H
  • 6GB GDDR6 Nvidia GTX1660Ti 192-Bit
  • 15.6" FHD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
  • 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
  • 256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD

Zaten çıkmış bekleme Bende siteye kasa fan çıkışları 4 değilde 2 çıkışlı eğer yeşil tasarımdaki kasa yapısı gibi 4 çıkışlı olacaksa bekliyecem.Olmasa sanırım kredi kartı kesildimi siparişi vericem.

Yeşil renkten kastınız fan çıkışları yeşil olansa 4 çıkışlı değil 3 çıkışlı o modeller. 1 cpu(sol) 2 ekran kartı(arka ve sağ) çıkışı.
PAzartesi kargolanacak hocam
Hocam artık bir inceleme yazın yahu.

Bugün keşfettim Control Center'dan sessiz profili seçince gerçekten sessiz çalışıyormuş bilgisayar. Ben o profilleer bir işe yaramaz sanıyordum yarıyormuş demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, Windows 10 işletim sistemi kurdum. CPU-Z, MSI Afterburner vb. programlarda yazılar bulanık gözüküyor, acaba bu sorun sizde de var mı?
Hocam Windows'un ayarlatından ölçeklendirme %125, onu 100 yaparsan düzelir ama bu sefer de yazılar çok küçük olur. CPU Z bulanık ama MSI öyle değil. Oyunda 1080P yapınca bulanıklık gidiyor.
Bazı uygulamalar ölçeklendirme desteklemiyor galiba, torrent de öyle çünkü.

Bir de Monster'a özel değil, 1080'lerde hep böyle. Masaüstlerinde ölceklendirme %100 olup ekran 30 inc olduğu için sorun çıkmıyor.

Anladım hocam. Fan epey sesli çalışıyor fakat soğutması güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…