Merhaba arkadaşlar amacım düşük ayarlarda PUBG ayını açmak. PUBG'de oyun içi 85-90 FPS alıyorum. Valorant yayını akıyor herhangi bir ısınma falan söz konusu değil. Fakat PUBG'de yayın takıla takıla gidiyor. Yayını ekran kartından verirsem FPS büyük ölçüde düşüyor ama yayın hala takılıyor. Takılmaktan ziyade küçük küçük binlerce drop giriyor gibi. Twitch FPS'yi 50 olarak gösteriyor ama droplar yaşanıyor.
Teknik özellikler:
İnternetiniz upload hızı ne kadar, kaç bitrate , hangi çözünürlükde veriyorsunuz yayını ? Yayını ekran kartından verdiğiniz halde takılıyorsa internet ile alakalı olabilir, yayını ekran kartından verirken oyunda kaç FPS alıyorsunuz.
Super online kullanıyorum wifi ağı ile bağlanıyorum. Test yaparken kardeşim telefondan oyun oynuyordu. Yayını 720 p 48 fps veriyorum bitrate 3000-2000 arası