Çözüldü Monster Hoparlor Çıt Sesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furkanclk97

Centipat
Monster Tulpar T7 17.1.1 var ama herhangi bir müzik veya ses olayı olduğunda çıt diye bir ses gelip gidiyor (müzik çalmaya devam ediyor) her zaman yapmıyor bunu neden kaynaklanıyor olabilir?
Sadece sol tarafından geliyor hoparlör testi yaptığımda sağ hoparlörü test ediyorum soldan çıt diye bir ses gelip gidiyor.

Çözüm
Merhaba. Aynı problemi ben de yaşıyordum. Forumu okuyunca sürüyü güncelledim sorun kalmadı fakat sorunun esas kaynağı Realtek firmasının sürücüleri yüklendiğinde Realtek programında bulunan güç seçenekleri. Eğer Realtek Audio Console'a girip güç seçeneklerini kapatınca ses kesilmekte. Güç seçenekleri ayarlı geldiğinden hopörlorü 10 saniye sonra kapatmakta kullanılacağını anlayınca açılmakta o da çıt sesi üretmektedir. Realtek sürücüsünün 6.0.8923.1 sürümünde güç seçenekleri olmadığı için sorun kalmıyor bilginiz olsun.
Bende Monster Abra A5 15.1 var. O ses bitek bende geliyor sanıyordum meğerse çoğu kişide de aynı sorun varmış.

Bende de aynı sorun bunu garantiye götürüp çözüm sağlayabilen var mı?

Edit: Ben çözdüm arkadaşlar sonunda.
  • Forumda yayınlanan en son Realtek sürücüsünü indirin.
  • Sound Blaster connect kurulu olsun sürücüyü indirdikten sonra RAR'dan çıkartın.
  • Aygıt Yöneticisi'nde Realtek Audio'ya gelip sürücüyü güncelleştir deyip çıkardığınız yolu gösterin.
  • Güncelledikten sonra PC'yi yeniden başlatın bendeki çıt sesi yok oldu.
Sürücü linki:

Kardeş gözünü seveyim yardım et. Monster'dan aldığım kaçtane laptobu iade ettim bu yüzden yeni gelen laptopda yine aynı sorun. Bana indirceğim sürücünün linkini verir misin? Ve detaylı bir şekilde ne yapacağımı anlatır mısın?

Dediğin işlemleri aynen uyguladım. Hala sorun devam ediyor. Ama sanki azalma oldu o kadar iğrenç bir sorun ki çözülüp çözülmediği bile anlaşılmıyor ya.

Bazen düzeliyor, ama hala düzelmedi dediğin gibi, garantiye göndereceğim son çare bir şey yapıcaklarını sanmıyorum ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…