Bende abra var aşırı ısınma sorunu yok tabi 4 saat oyun oynamadımAbra'da sorun devam ediyor. Huma'da aynı markanın ürünü bence almayın.
MSI bana gereksiz pahalı geliyor teknik özelliklerine göre fakat kalitesine bir şey diyemem.Dahili GPU'ya sahip yeni MSI notebook'larını tavsiye ederim. Huma almayın yazılımı bile stabil değil.
Ne için kullanacaksınızAlmayı düşünüyorum. Tek sorum Monster marka laptoplarda hala ısınma problemi devam ediyor mu?
Ofis programları ve Chrome gibi uygulamalar kullanacağım daha çok. Biraz da oyun oynarım belki. Hızlı olması ve beni uzun süre götürmesi yeterli.Ne için kullanacaksınız
10.000-13.000 civarı. Asus laptop bulamadım işlemcisi iyi olan. Bulduklarım;Bütçe nedir asus soğutma konusunda baya bir iyidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.