Monster laptoplarda ısınma sorununa çözüm bulan var mı?

• Konuyu başlatan pA7z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.126

pA7z

Femtopat
Laptop soğutucularının çok işe yaramadığını biliyorum. Monster kullanan ve ısınma sorununu çözen var mı?

Ek olarak önerebileceğiniz laptop soğutucusu var mı? (Monster T7 17'3” inch)

Dostum elin yatkın ise kesin ve tek çözüm sıvı metal. Bende GameGaraj var kasa üretimi clevo yani monsterın birçoğu modeliyle kasa üreticimiz aynı. Sıvı metal ile 70 derecede stabil şekikde bakım gerekmeksizin uzun yıllar kullanabilirsin. Laptobumu alalı 3.5yıl oldu son 1.5 yıldır aktif sıvı metalle kullanıyorum, yaptığım tek bakım 6 ayda bi fanları süpürgeyle temizlemek :D

Monster bilgisayarların soğutulması, kanser ilacı bulmakla benim için eşdeğerdir. Performans gerektiğinde makinem hızla çalışabilir tamam, ancak düzenli bakım ve kaliteli termal macun uygulandığında kafe masasında Word, Excel takılırken sessiz ve verimli bir şekilde çalışmak zorunda. Bu sorunu çözen biri varsa biri yardımcı olsun lütfen.

Monster bilgisayarların soğutulması, kanser ilacı bulmakla benim için eşdeğerdir. Performans gerektiğinde makinem hızla çalışabilir tamam, ancak düzenli bakım ve kaliteli termal macun uygulandığında kafe masasında Word, Excel takılırken sessiz ve verimli bir şekilde çalışmak zorunda. Bu sorunu çözen biri varsa biri yardımcı olsun lütfen.
Bir üst yoruma bakamnı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı